RAZARAJUĆA EKSPLOZIJA NA PARKINGU U PEĆI! Ima povređenih, sumnja se na mafijaški obračun

Autor:

Hronika

14.08.2024

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na licu mesta policija je pronašla napunen Kalašnjikov!

RAZARAJUĆA EKSPLOZIJA NA PARKINGU U PEĆI! Ima povređenih, sumnja se na mafijaški obračun

Foto: shutterstock

Eksplozija na parkingu u Peći: Dve osobe povređene

Sinoć se dogodila eksplozija na jednom od parkirališta u gradu Peći, koja je rezultirala povređivanjem dve osobe. Policija sa Kosova je izvestila da su povređeni prebačeni u bolnicu u Peći, a zatim u Prištinski Univerzitetski klinički centar, gde je utvrđeno da se njihovi životi više ne nalaze u opasnosti. Tokom uviđaja na mestu eksplozije, policija je zaplenila Kalašnjikov AK-47 sa tri okvira, svaki sa po 30 metaka.

Mogući obračun kriminalnih grupa

Prema izjavi policije, postoji sumnja da je eksplozija deo obračuna između kriminalnih grupa. Slučaj je okarakterisan kao izazivanje opšte opasnosti i neovlašćeno držanje i posedovanje oružja po nalogu nadležnog tužioca. Istraga koja se nastavlja treba da rasvetli detalje i okolnosti ovog događaja, kao i da potvrdi ili opovrgne sumnje o mogućem umešanju kriminalnih grupa.

Ovakvi incidenti predstavljaju ozbiljnu pretnju za sigurnost građana i zahtevaju brzu i efikasnu reakciju nadležnih institucija kako bi se očuvala javni red i mir. Očekuje se da će istraga pružiti više informacija o motivima i akterima ovog događaja, kao i da će rezultirati preduzimanjem odgovarajućih mera kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti.

Reakcija lokalnog stanovništva

Ova eksplozija je izazvala uznemirenost među lokalnim stanovništvom, koje je već duže vreme zabrinuto zbog porasta nasilja i kriminalnih aktivnosti u regionu. Građani su izrazili očajanje zbog rastuće nesigurnosti i traže od nadležnih organa da preduzmu odlučne mere kako bi se zaštitila njihova bezbednost i sigurnost njihovih porodica.

Sve oči su sada uprte u istragu koja će, nadamo se, doneti odgovore i osigurati da počinioci budu privedeni pravdi. Ova situacija takođe naglašava važnost jačanja sistema bezbednosti i sprovođenja efikasnih mera za suzbijanje kriminala i nasilja u ovom regionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading