TELO ŽENE JOŠ UVEK U VOZILU, VATROGASCI MORAJU DA ISEKU LIM: Detalji saobraćajne nezgode na putu između Žablja i Čuruga (FOTO)

Autor:

Hronika

10.08.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na mesto nesreće odmah su stigli policija i ekipa hitne pomoći

TELO ŽENE JOŠ UVEK U VOZILU, VATROGASCI MORAJU DA ISEKU LIM: Detalji saobraćajne nezgode na putu između Žablja i Čuruga (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/192_rs и 193ns_rs, Wikimedia/Srđan Popović

Na putu između Žablja i Čuruga dogodila se ozbiljna saobraćajna nesreća u kojoj je jedna žena tragično izgubila život. Prema prvim informacijama, žena koja je stradala iz nejasnih razloga prešla je u suprotnu traku i direktno se sudarila sa drugim vozilom koje je išlo iz suprotnog smera.

U tom drugom automobilu nalazile su se dve žene i troje dece. Svi su hitno prevezeni u bolnicu, ali njihovo stanje još uvek nije poznato. Na mesto nesreće odmah su stigli policija i ekipa hitne pomoći, a očekuje se dolazak vatrogasaca koji će pokušati da izvuku telo nastradale žene, koje je ostalo zarobljeno u smrskanom vozilu.

- Na putu Žabalj-Čurug došlo je do nesreće kada je žena koja je poginula prešla u suprotnu traku iz za sada još nepoznatih razloga i udarila u drugi automobil koji joj je išao u susret - rekao je izvor za Kurir i dodao da su u drugom automobilu bile dve žene i troje dece, koji su ubrzo prevezeni kolima Hitne pomoći u bolnicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Još uvek nije poznato stanje osoba iz drugog automobila, svi su prevezeni odmah u bolnicu. Inače, telo žene koja je poginula još uvek se nalazi u automobilu, vatrogasci se čekaju kako bi isekli vozilo i došli do njenog tela - objašnjava.

Saobraćaj na ovoj deonici je trenutno potpuno obustavljen, dok policija vrši uviđaj kako bi utvrdila tačne okolnosti nesreće. Očevidci opisuju prizore na licu mesta kao izuzetno potresne, što dodatno govori o težini ove nesreće. Više informacija očekuje se nakon što uviđaj bude završen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading