SASLUŠAN MUŠKARAC ZA UBISTVO KOD ŽITORAĐE! Pred tužiocem rekao OVO!

Autor:

Hronika

02.08.2024

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispitani su i svedoci, koji tvrde da je Dejan Ilić prvi njemu prišao sa pivskom flašom u ruci.

SASLUŠAN MUŠKARAC ZA UBISTVO KOD ŽITORAĐE! Pred tužiocem rekao OVO!

Foto: ST/Tamara Pavišić, Društvene mreže

Pred tužiocem Višeg tužilaštva u Prokuplju saslušan je N.S. (49) iz sela Glašinac kod Žitorađe zbog sumnje da je izvršio teško ubistvo, jer je nožem naneo više ubodnih rana Dejanu Iliću (49) iz istog sela.

Kako se nezvanično saznaje, osumnjičeni N.S. je priznao delo, odnosno nije negirao da je nožem ubo Dejana Ilića, ali da se ne seća koliko mu je uboda naneo. Ispitani su i svedoci, koji tvrde da je Dejan Ilić prvi njemu prišao sa pivskom flašom u ruci.

- U našem pravosudnom sistemu, motivi se retko uzimaju u obzir osim u specifičnim krivičnim slučajevima, jer se često ne mogu jasno povezati sa elementima krivičnih dela - objašnjava advokat.

Osumnjičeni je objasnio da je nož nosio zbog svakodnevnih poslova, kao što je rezanje loze, i da nije očekivao susret sa žrtvom. Takođe je naglasio da nije bio unapred obavešten o prisustvu žrtve na tom mestu. Njegov dolazak tamo bio je slučajan, i nije imao nameru da izazove sukob, kazao je Tomović.

On dodaje da je zanimljivo to da je tokom saslušanja, osumnjičeni sam izrazio spremnost da ostane u pritvoru. Advokakat nam je preneo reči osumnjičenog.

- Ja neću da ponovim krivčno delo, nisam nikada u životu ni jedno krivično delo ni uradio, a što se tiče svedoka, ja želim da mi odredite pritvor i ja sam to predlažem, jer neću da sutra neko kaže da sam uticao na svedoke. Želim da ti ljudi slobodno govore o tome šta se dogodilo.

Sve vreme saslušanja ispred zgrade Višeg javnog tužilaštva u Prokuplju bili su prisutni meštani, koji su se okupili, kako su nam rekli, da pruže podršku čoveku, za koga veruju da ih je spasio od višegodišnjeg maltretiranja koje su doživljavali od ubijenog Dejana Ilića.

(Blic)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading