OVO JE UBICA IZ ŽITORAĐE! Meštani ga slave i nazivaju herojem, PIŠU PETICIJU DA MU SE SMANJI KAZNA! (FOTO)

Autor:

Hronika

01.08.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan je terorisao celo selo!

OVO JE UBICA IZ ŽITORAĐE! Meštani ga slave i nazivaju herojem, PIŠU PETICIJU DA MU SE SMANJI KAZNA! (FOTO)

Foto: Društvene mreže

Vladan S.

Juče oko 16 sati u centru sela Glašinac kod Žitorađe ubijen je Dejan Ilić (49). Sumnja se da je zločin počinio komšija Vladan S., koji je Iliću prerezao vrat.

Komšije obojice muškaraca su u šoku nakon tragedije, a kako navod, osumnjičeni "nije ubica, već heroj".

Na društvenim mrežama oni objavljuju poruke podrške, navodeći da je Vladan "spasao decu".

Kako se saznaje, susreli su se ispred prodavnice, te se svađali, a onda je Vladan S. nožem ubo Dejana.

Meštani tvrde da je Dejan bio strah i trepet. Vladan S, nakon što je nožem ubo Dejana otišao je kući i sam se prijavio. Uhapšen je, a policija je pronašla i nož.

Foto: Društvene mreže

Ubijeni Dejan Ilić

Juče izašao iz zatvora

Prema svedočenju meštana, ubijeni je vrlo problematičan i sinoć je izašao iz pritvora jer je ranije srpom napao majku (80) osumnjičenog Vladana i isekao je.

Na sreću, komšije su ga sprečile da je teže povredi.

- On je držao celo selo u strahu. Od jutros je pričao kako ima spisak od 50 ljudi koje će da ubije. Pominjao je i Vladana - pričaju okupljeni meštani.

I dok tvrde da je do jučerašnjeg ubistva došlo zbog očito neadekvatnog lečenja, ali i nereagovanja pravosudnih organa na često nasilništvo pokojnog Dejana, meštani Glašinca ističu da će pisati peticiju policiju za umanjenje kazne Vladici S. jer ih je, kako tvrde, spasao napasnika i nasilnika.

Kako se nezvanično saznaje, Vladica, koji je razveden i ima dvoje odrasle dece, kao i 77-godišnju bolesnu majku, koju je nedavno napao Dejan Iilić, sam je pozvao policiju i sačekao da dođe po njega.

Meštani Glašinca kažu da niko ne žali za pokojnikom zbog njegovog višegodišnjeg nasilništva, ali da im je žao što je Vladica počinio ubistvo jer više nije mogao da podnese napade. Policija je zatekla beživotno telo i uhapsila osumnjičenog za zločin.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading