DOKTOR (36) IZ KIKINDE TEŠKO POVREĐEN U SAOBRAĆAJKI: Automobil se prevrnuo, lekar zadobio povrede grudnog koša!

Autor:

Hronika

22.07.2024

22:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim doktora, u vozilu su se nalazila još dva putnika

DOKTOR (36) IZ KIKINDE TEŠKO POVREĐEN U SAOBRAĆAJKI: Automobil se prevrnuo, lekar zadobio povrede grudnog koša!

Foto: Shutterstock

Doktor opšte medicine S.K. (36) iz Kikinde zadobio je teške telesne povrede u nedelju popodne u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u blizini sela Iđoš, na području Kikinde.

On je upravljao automobilom "nisan mikra" kada je vozilo, iz nepoznatih razloga, sletelo s puta i prevrnulo se. Pored njega, u vozilu su se nalazili još jedan muškarac i žena, oboje stari 33 godine. Doktor je doživeo teške povrede grudnog koša, dok su njegovi saputnici prošli sa lakšim povredama, te su nakon pregleda pušteni na kućno lečenje.

Lečenje na Klinici za grudnu hirurgiju u Sremskoj Kamenici

Nakon inicijalnog zbrinjavanja i pregleda u Opštoj bolnici u Kikindi, doktor S.K. je prebačen na Kliniku za grudnu hirurgiju u Sremskoj Kamenici radi daljeg lečenja. Ovaj događaj izazvao je zabrinutost među lokalnim stanovništvom, ali i pokrenuo pitanja o bezbednosti nekategorisanih puteva.

- Nakon inicijalnog zbrinjavanja, pregleda i potrebne dijagnostike u našoj ustanovi, on je iz naše prebačen na Kliniku za grudnu hirurgiju u Sremskoj Kamenici. I ostalih dvoje putnika iz automobila pregledano je u našoj ustanovi, oni nemaju teže povrede i nisu zadržani na lečenju – rečeno je u Opštoj bolnici u Kikindi.

Reakcije i dalji tok istrage

Iz Policijske uprave u Kikindi saopšteno je da je nesreća prijavljena oko 14:30 časova, te da su sve tri osobe prevezene na pregled u Opštu bolnicu u Kikindi. Uzrok nesreće još uvek nije poznat, te je pokrenuta istraga kako bi se utvrdile okolnosti pod kojima je do nesreće došlo.

- Automobilom je upravljao 36-godišnji muškarac, s kojim su u vozilu bila još dva putnika, muškarac i žena, oboje od po 33 godine. Automobil je, iz nepoznatih razloga, sleteo s puta i prevrnuo se. Samo je vozač je zadobio teže povrede. Ženska osoba je čak uspela sama da izađe iz vozila koje se prevrnulo. Sve troje su prevezeni na pregled u Opštu bolnici u Kikindi – rečeno je u Policijskoj upravi u Kikindi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading