"TUKLI SU JE RUKAMA I NOGAMA, A IZGLEDA I SILOVALI": Otkriveni MONSTRUOZNI detalji ubistva žene u Bačkom Petrovom Selu!

Autor:

Hronika

20.07.2024

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelji ubijene žene kod Bečeja prestravljeni

"TUKLI SU JE RUKAMA I NOGAMA, A IZGLEDA I SILOVALI": Otkriveni MONSTRUOZNI detalji ubistva žene u Bačkom Petrovom Selu!

Foto: Wikimedia/Srđan Popović, Pxfuel, ST/D. KADIĆ

U mestu Bačko Petrovo Selo, nedaleko od Bečeja, dogodio se užasni zločin koji je šokirao meštane. Nažalost, žrtva ovog zločina je 74-godišnja Borbala Peter, koja je mučki ubijena dok je spavala u svojoj kući. Ovaj događaj je izazvao nevericu i uznemirenje među prijateljima i komšijama nesrećne žene.

Prva sumnja

Nesrećna žena je pronađena sa vidljivim povredama po glavi, a rođaka je zločin prijavila juče ujutru. Nakon opsežne potrage, policija je uhapsila tri osumnjičena, uključujući i maloletnika starog 14 godina. Meštani su izjavili da su prethodne večeri primetili dvojicu mladića na motoru koji su prolazili ulicom, a kasnije se ispostavilo da su upravo oni osumnjičeni za ovaj užasni zločin.

- Te večeri kada je Borbala ubijena sedela sam sa komšijom ispred kapije. Pričali smo do nekih 15 minuta iza ponoći, a u nekoliko navrata videli smo kako se dvojica mladića na motoru voze našom ulicom. Čak su u jednom i usporili dok su prolazili pored nas - kaže meštanka Ulice Slobode u kojoj se dogodio zločin i dodaje:

- Onda su ti mladići zašli u drugu ulicu, pa se opet vratili u našu. Verovatno su to bili ti mladići koji su i ubili nesrećnu Borbalu koja je živela sama.

Tragični događaj

Prema izjavama meštana, napadači su upali u Borbalinu kuću dok je spavala, maltretirali je, tukli i tražili novac. Postoji sumnja da su je čak i silovali, a jedan od osumnjičenih je vezao žrtvu dok je drugi pretraživao kuću. Na kraju, Borbala je pronađena mrtva sa smrskanom glavom u lokvi krvi, što je ostavilo prisutne u šoku.

Priča se da je Borbala spavala kada su napadači upali u njenu kuću. Odmah s vrata su počeli da je maltretiraju, tukli su je i rukama i nogama. Navodno, udarali su je i predmetima koje su našli u kući. Tražili su novac od nje - kaže ona i dodaje:

- Neko od komšija mi je rekao i da su je silovali, ali to će obdukcija utvrditi. Jedan od te trojice pljačkaša vezao ju je, a potom i silovao, dok je drugi vršljao po kući, a treći je verovatno čuvao stražu. Našli su je sa smrskanom glavom u lokvi krvi. Rođaka koja je ujutru došla da je poseti, šokirala se. Žena je zanemela od straha, kažu da je prizor bio jeziv. Kuća je bila ispreturana, a Borbala je satima ležala mrtva.

Život i posao žrtve

Borbala Peter je živela sama i bavila se iznajmljivanjem opreme za svadbe, kao što su šatori, tanjiri i čaše. Ovaj posao joj je išao veoma dobro, a meštani su je često angažovali za svoje proslave. Njena tragična smrt je ostavila prazninu u zajednici koja je već bila zabrinuta zbog čestih pljački i organizovanih bandi koje terorišu selo.

- Borbala se bavila i iznajmljivanjem šatora, tanjira, čaša i celokupne opreme vezane za svadbe. To je radila i išlo joj je veoma dobro, i često su je meštani zvali da im iznajmi sve što je potrebno za neku proslavu. Šta ti je život, živi tik do groblja, a sada će je tu sahraniti - navela je ona, dok se druga meštanka nadovezala:

Ovo ubistvo prevazilazi normalnu i mirnu situacija koja je dešava kod nas u selu! Jako smo zabrinuti i molimo da nam neko pomogne. Skoro svakodnevno imamo pljačke organizovanih bandi koji terorišu selo.

Strah meštana

Meštani su izrazili svoju zabrinutost i strah zbog sve češćih pljački, posebno jer su članovi njihovih porodica koji žive sami postali mete organizovanih bandi. Postoji strah od ugrožavanja sigurnosti, jer su pljačkaši razvili dobro osmišljen plan delovanja, uključujući i nadgledanje potencijalnih žrtava pre same pljačke.

- Nismo sigurni ni mi što imamo nekoliko članova u kući, a kamoli moje vršnjakinje koje su ostale same nakon što su im muževi preminuli. Organizovana banda ima svoj dobro razrađen plan po kome prvo nađu metu, obično to bude starija žena koja živi sama. Nakon toga kreću u akciju, nadgledaju kuću, ali i okolne kako bi utvrdili kako se žena kreće, kada ide da spava, sa kim se druži i kada sve to utančaju, kreće pljačka - kaže sagovornica.

(Republika/Kurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading