POTRESNO! Rođaka se stihovima oprostila od ubijenog policajca Nikole: "Prolama se jauk, ali to je ništa naspram duše..."

Autor:

Hronika

20.07.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krsmanović će danas biti sahranjen u selu Draginac.

POTRESNO! Rođaka se stihovima oprostila od ubijenog policajca Nikole: "Prolama se jauk, ali to je ništa naspram duše..."

Foto: Facebook

Vesti o brutalnom ubistvu policajca Nikole Krsmanovića (34) iz okoline Loznice, koje se desilo u sredu uveče dok je sa kolegom Vjekoslavom Ilićem (50) vršio redovnu kontrolu graničnog punkta, šokirale su i uznemirile sve. Njegova porodica je u šoku i dubokoj tuzi, ne verujući da ga više nema.

Kuća porodice Nikole Krsmanovića je zavijena u crno. Umesto da se pripremaju za njegovu svadbu, okupljaju se u dvorištu porodičnog imanja u crnini, prateći ga danas do njegove večne kuće. Pomešane emocije tuge i ljutnje preplavile su porodicu, a jedna Nikolina rođaka je na Instagramu pre nekoliko sati objavila potresnu pesmu.

Nidžo moj, ja sam htela malo drugačiju pesmu da ti poklonim? Prolama se jauk, ali to je ništa naspram duše, ona se cepa dok prolaze mučni, bolni sati. Ništa nam nije važno, tugom Draginac diše, jer svi znamo Nikola neće da nam se vrati - piše na početku pesme neutešna rođaka policajca, pa nastavlja:

 

 

- Ko je smeo da digne vatru na naše momče? Da li mu je zadrhtala gadna i prljava ruka, on je ponos i dika Srbije, ti ludi bestidniče, dok je živa majka će za svojim sinom da kuka! Živeo je za svoju zemlju, za svoj narod srpski, dok je koračao za njim mirisala sreća, radost, biće nalik Bogu, pun iskrene ljubavi i dobrote, ni slutili nismo da će nas snaći ova žalost.

Podsetimo,Nikola će biti sahranjen u blizini porodične grobnice. 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading