"SINE, VRATI SE U SVOJU KUĆU, ČEKAJU TE MAMA I TATA”! Republika u Dragincu - Roditelji ubijenog policajca kukaju u njegovoj sobi! Srce da prepukne! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Hronika

20.07.2024

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga i bol u Dragincu.

"SINE, VRATI SE U SVOJU KUĆU, ČEKAJU TE MAMA I TATA”! Republika u Dragincu - Roditelji ubijenog policajca kukaju u njegovoj sobi! Srce da prepukne! (FOTO, VIDEO)

Foto: Privatna arhiva, ST/Vladimir Lukić

Nikola Krsmanović (34) tragično je poginuo pre dva dana kada ga je tokom rutinske kontrole vozila upucao terorista Faton Hajrizi. Hajrizi je juče lociran i likvidiran nakon što je razmenio vatru sa specijalnim jedinicama naše policije.

Sahrana Krsmanovića biće obavljena danas u 13 časova na groblju u Dragincu. Ožalošćeni su njegov otac Milenko, majka Ljiljana, sestra Katarina, kao i mnogobrojna rodbina i prijatelji. U trenutku kada naš reporter izveštava sa lica mesta, kopa se raka u kojoj će hrabri policajac biti sahranjen, a opelo će početi u 11 sati.

Porodica od tuge i bola ne može da se pomiri sa činjenicom da danas, umesto da mu prave svadbu, spremaju sahranu sinu i bratu, kaže naš dobroobavešten izvor.

- Nikola je bio divan momak, dobro dete. Majka mu sve vreme miluje stvari, ljubi mu sliku, ne može da se odvoji od nje. Stalno se čuju jauci i plač, dozivaju ga i kažu mu da dođe kući, da ga mama i tata čekaju. Mnogo je teško - kaže naš izvor.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Umrlica Nikole Krsmanovića

Celo selo će danas doći da isprati Nidžu, dodaje.

Krsmanović je ubijen u sredu uveče, dok je njegov kolega Vjekoslav Ilić teško ranjen tokom zaustavljanja vozila sa tutinskim registarskim tablicama. Danas je Dan žalosti u Loznici, gde će biti sahranjen.

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić prisustvovaće sahrani. Faton Hajrizi, terorista sa državljanstvom tzv. Kosova, likvidiran je juče uz pomoć dojave meštanina koji ga je prepoznao sa objavljene slike.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dr

20.07.2024 11:41

Sine moj neka te anđeli čuvaju .Iskreno saučešće porodici.