"SVIMA JE PRIČALA DA JOJ JE MUŽ BIZNISMEN, A NE PRAVU ISTINU": Evo ko je blogerka uhapšena zbog organizivanja transporta UBICE POLICAJCA, poznanici otkrili ŠOKANTNE DETALJE!

Autor:

Hronika

19.07.2024

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana je na društvenim mrežama delila svoje iskustvo postajući majka veoma mlada, kao i svoje poteškoće u životu pre nego što je upoznala "čoveka svog života"

"SVIMA JE PRIČALA DA JOJ JE MUŽ BIZNISMEN, A NE PRAVU ISTINU": Evo ko je blogerka uhapšena zbog organizivanja transporta UBICE POLICAJCA, poznanici otkrili ŠOKANTNE DETALJE!

Foto: FACEBOOK

Hapšenje blogerke Ivane R. zbog sumnje da je bila uključena u organizaciju transporta Fatona Hajrizija, ubicu policajca Nikole Krsmanovića u Loznici, izazvalo je veliku pažnju javnosti. Ova 29-godišnjakinja, koja je na društvenim mrežama stekla popularnost od preko 12.000 pratilaca, privukla je pažnju svojim savetima za zaradu novca, ali i ekskluzivnim noćnim izlascima i putovanjima.

Tajni život bračnog para

Poznanici ovog bračnog para iznose šokantne detalje o njihovom životu, otkrivajući da su čuli glasine o Ivani R. navodnoj trudnoći, kao i o njenom mužu Zoranu R. koji je bio u bekstvu. Zoran R., koji se predstavljao falsifikovanim identitetom kao Marko Marković, bio je osuđen na osam godina zatvora zbog organizovanja kriminalne grupe koja se bavila švercom marihuane. Nakon što je pobegao iz pritvora, 2020. godine se oženio Ivanom R.

- Čuli smo da je ponovo trudna, da je u četvrtom ili petom mesecu. I njenog muža smo viđali, dolazio je tu povremeno a ona je svima pričala da radi u inostranstvu i da je uspešan biznismen. Tek kada su uhapšeni, saznali smo da je i on u stvari u bekstvu - kaže za Kurir jedan poznanik ovog bračnog para.


Ivana je na društvenim mrežama delila svoje iskustvo postajući majka veoma mlada, kao i svoje poteškoće u životu pre nego što je upoznala "čoveka svog života". Njihov tajanstveni život izaziva dodatnu pažnju javnosti, jer su retko delili zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Sumnja u učešće u organizovanju kriminalne grupe

Poznavaoci slučaja ističu da se sumnja da su Ivana R. i njen suprug zajedno organizovali transport Fatona Hajrizija, koji je kasnije pružao otpor policiji i na kraju ubijen. Istraga je preuzeta od strane Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, a Ivana R. će biti saslušana u vezi sa ovim slučajem.

 - Sada je svima jasno zašto se hvalila da ima uspešnog supruga, ali njegove fotografije je izuzetno retko objavljivala. Uglavnom je stavljala svoje, slike dece i drugarica. Sumnja se da su njih dvoje zajedno dogovorili transport Fatona Hajrizija koji je u Loznici ubio policajca Nikolu Krsmanovića i ranio njegovog kolegu Vjekoslava I. - kaže sagovornik Kurira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading