UZNEMIRUJUĆE! Ovo je TELO LIKVIDIRANOG FATONA HAJRIZIJA, ubice Nikole Krsmanovića (FOTO)

Autor:

Hronika

19.07.2024

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On se krio u crpnoj stanici blizu FK Trbušnica.

UZNEMIRUJUĆE! Ovo je TELO LIKVIDIRANOG FATONA HAJRIZIJA, ubice Nikole Krsmanovića (FOTO)

Foto: Republika

Faton Harizi, koji je ubio policajca Nikolu Krsmanovića, likvidiran je od strane srpske policije, a kako saznajemo, on se krio crpnoj stanici blizu FK Trbušnica.

Prema saznanjima policija ga je locirala i likvidirala.

On se krio u crpnoj stanici blizu FK Trbušnica, odsnosno u napuštenom fabričkom kompleksu, gde se godinama kriju Migranti iz Preševa, gde čekaju "vezu" za beg preko Drine.

Ovu lokaciju prvo je opkolila policija, specijalci SAJ, a on je prvo zapucao na policiju, nakon čega je likvidiran. 

Podsećamo da je na društvenoj mreži TikTok, poslednjih nekoliko sati, osoba koja se predstavlja kao Faton Hajrizi neprekidno objavljivala sadržaj vezan za slučaj ubistva policajca Nikole Krsmanovića u Loznici. Ova osoba, za koju se sumnja da je stvarno Faton Hajrizi, postavlja fotografije i tekstove albanskih medija koji izveštavaju o zločinu, kao i slike osumnjičenog Fatona.

Profil pod imenom Faton Hajrizi na TikToku kreiran je pre nedelju dana i prvi put je objavljena fotografija (selfi) sa nepoznate lokacije. U opisu profila na albanskom piše: "Jedini profil". Od tada, osoba je svakodnevno objavljivala fotografije uz pesme na albanskom jeziku. Tri dana pre ubistva policajca, na profilu je objavljena fotografija sa pesmom "Diss Serbia", koja sadrži uvredljive stihove protiv Srba. Dan pre ubistva, objavljena je galerija fotografija uz poruku "Za Kosovo je data zakletva".

U poslednjih 20 sati, profil je neprekidno delio slike Fatona Hajrizija i tekstove albanskih medija koji izveštavaju o ubistvu policajca Nikole Krsmanovića. Poslednja objava, koja se odnosi na ubistvo, postavljena je pre četiri sata.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
bosko buha

19.07.2024 15:04

Sad gleda koren mrkve kako raste ispusio ga je odlicno,,