UBICA ZA 45O EVRA DOŠAO DO LOZNICE! Taksista progovorio u policiji!

Autor:

Hronika

18.07.2024

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Određeno zadržavanje taksisti koji je prevozio ubicu policajca Nikole Krsmanovića.

UBICA ZA 45O EVRA DOŠAO DO LOZNICE! Taksista progovorio u policiji!

Foto: Shutterstock

Nakon što je sinoć u Loznici ubijen policajac Nikola Krsmanović (34), a njegov kolega Vjekoslav Ilić (50) ranjen, u ovom gradu je opsadno stanje.

Nikolu je vatrenim oružjem usmrtio Artan Hajrizi, koji je bio na suvozačevom mestu u taksiju marke ''mercedes''. Taksista iz Tutina je ubici naplatio prevoz do Loznice 450 evra, prenose Novosti.

Vozač, M.M. priveden je, a na ispitivanju je rekao kako je navodni dogovor bio da Hajrizija odveze do hotela čiji je vlasnik. Međutim, takav vlasnik hotela ne postoji, pa je reč o triku Albanca ubice ili lažnom navodu taksiste.

Policajci su pitali taksistu "zar mu nije bilo sumnjivo koga i gde vozi", na šta nije precizno i jasno odgovorio. Sumnja se da je vozio Albanca koji je pod poternicom koji je želeo da pređe u BiH.

Postavlja se pianje da li je uspeo da se prebaci u BiH. Brojne policijske ekipe detaljno pregledaju sve delove u i oko Lipničkog Šora gde bi mogao da se, eventualno, krije.

Kako se navodi, taksisti koji je vozio Hajzirija je određeno zadržavanje.

Podsetimo, osumnjičeni za ubistvo je nakon zaustavljanja od strane pogranične policije izjavio da je krenuo kod prijatelja u Loznici, a nakon što su ga pripadnici MUP-a zamolili da im pokaže torbicu koju je nosio sa sobom, Albanac je otvorio vatru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading