PROCURILE INFORMACIJE IZ ADVOKATSKIH KRUGOVA! Evo zašto je Dankin ubica okrenuo ploču: Kada je Dragijević OVO ČUO, hitno je reagovao

Autor:

Hronika

11.07.2024

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stvari se sada dodatno komplikuju!

PROCURILE INFORMACIJE IZ ADVOKATSKIH KRUGOVA! Evo zašto je Dankin ubica okrenuo ploču: Kada je Dragijević OVO ČUO, hitno je reagovao

Foto: Republika

Hronika

Novinari iz zaječarskog kraja su nezvanično saznali iz advokatskih krugova da je Dejan Dragijevićkada je saznao za odbranu Srđana Jankovića koju je dao pred VJT, zatražio ponovno saslušanje.

"Dejan je rekao svojoj advokatici Vanji da želi da i njega opet sasluša tužilac čim je čuo šta je njegov kolega Janković rekao", rekao je izvor Republike, dok je prvoosumnjičeni odgovarao na nova pitanja tužioca u Zaječaru.

Republika

Foto: Tamara Pavišić

Dejan Dragijević

Dragijević je danas, prema nezvaničnim informacijama, negirao sve dosadašnje izjave i optužbe koje su mu stavljene na teret. Nakon što je izneo svoje lične podatke i detalje o svom kretanju tog dana, on sada tvrdi da nije ubio Danku Ilić, kao ni da ju je video na putu u Banjskom Polju.

"Sada niko ne zna šta je istina, da li su oni zaista nevini iako su se našli na pogrešnom mestu u pogrešno vreme ili su pak usaglasili odbrane i obojica negiraju zločin u nadi da dokaza nema", dodao je izvor Republike.

Podsetimo, u svom prvom priznanju, Dragijević je naveo da je bio suvozač u službenom automobilu "Fijat Panda", dok je za volanom bio njegov kolega Srđan Janković. On je priznao da je Janković automobilom oborio devojčicu koja je bila na putu, a da ju je on potom zadavio golim rukama.

Detaljno je opisao kako je došlo do tragičnog događaja, ali nije otkrio tačnu lokaciju gde je telo devojčice odneto. Iako je initialno naveo da su telo odneli na deponiju na Starobanjskom putu, tvrdio je da je on kasnije premestio telo, ali nije bio voljan da otkrije tačnu lokaciju. Ova situacija dodatno komplikuje istragu i stavlja dodatni pritisak na istražne organe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading