OTKAZANO SUĐENJE KLANU VELJKA BELIVUKA: Ovo je razlog! (VIDEO)

Autor:

Hronika

09.07.2024

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudija saopštila detalje...

OTKAZANO SUĐENJE KLANU VELJKA BELIVUKA: Ovo je razlog! (VIDEO)

Foto: Ilustracija: republika.rs, Tanjug/R.Prelic, E/stock, starsport

Veljko Belivuk i Marko Miljković

Zloglasnom klanu Veljka Belivuka otkazano je sudjenje zvog bolesti svedoka okrivljenog Srdjana Lalića. Sve je bilo spremno, optuženi su sprovedeni iz zatvora, a oni koji se brane su došli sa slobode, no sudjenje bez Lalića nije moglo da se održi.

- Otkazuju se zakazana rocista danas i sutra, a prema izvestaju lekara Lalić bi u petak mogao da pristupi na ročište - rekla je sudija Zorica Avramović koja od skoro vodi postupak protiv klana sa Partizanovog stadiona.

Danas je trebalo da optuženi iznesu odbranu.

Podsetimo, na prethodnim ročištima tužilac je pročitao optužnicu, a potom su branioci izneli uvodna izlaganja. U ovom postupku trojica pripadnika su skoplili sporazum o priznanju krivice sa tužilaštvom, na osnovu kog će po pravosnažnoj presudu biti osuđeni na blaže kazna zatvora.

Optužnicom je obuhvaćeno ukupno 30 osoba, od kojih se njih 12 brani sa slobode, dok su ostali u pritvoru. Pripadnici grupe optuženi su za ubistva Aleksandra Gligorijevića zvanog Puki, Gorana Veličkovića zvanog Goksi, Milana Ljepoju, Lazara Vukičevića, Zdravka Radojevića, Nikole Mitića i Gorana Mihajlovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading