UZNEMIRUJUĆE! POGLEDAJTE KAKO JE DROGIRANI VOZAČ UDARIO POLICAJCA: Teška saobraćajka u Novom Sadu! (VIDEO)

Autor:

Hronika

10.06.2024

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilikom udesa, policajac je zadobio teške telesne povrede.

UZNEMIRUJUĆE! POGLEDAJTE KAKO JE DROGIRANI VOZAČ UDARIO POLICAJCA: Teška saobraćajka u Novom Sadu! (VIDEO)

Foto: Mup

Jeziva saobraćajna nezgoda dogodila se danas oko 13,30 časova, na raskrsnici Bulevara kralja Petra i Ulice kraljevića Marka u Novom Sadu, kada je D. Š. (45) iz Vrbasa automobilom naleteo na policajca koji je upravljao službenim motorom.

Naime, droga testom utvrđeno je da je muškarac bio pod dejstvom kokaina

Kako se vidi na snimku, u trenutku dok se policajac kretao svojom trakom, na njega je naleteo D. Š. koji mu nije ustupio prvenstvo prolaza. 

 

 

Osumnjičeni ga je udario automobilom "tojota", usled čega je policajac odleteo nekoliko metara, te ostao da leži na zemlji.

Prilikom udesa, policajac je zadobio teške telesne povrede.

D. Š. određeno je zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovom javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

Ministarstvo unutrašnjih poslova skreće pažnju da su od početka juna meseca u saobraćajnim nezgodama poginula četiri vozača motocikala. Kako bi se očuvala njihova bezbednost, apelujemo na vozače putničkih i teretnih vozila, kao i na vozače autobusa, da u periodu kada se intenzivira moto sezona obrate posebnu pažnju na vozače motocikala i mopeda i da poštuju pravila saobraćaja i postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading