OGLASILA JE ŽELEZNIČKA KOMPANIJA "KARGO": Poslali važan apel na učesnike u saobraćaju!

Autor:

Hronika

04.06.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutros je došlo do sudara voza i kombi vozila marke "opel".

OGLASILA JE ŽELEZNIČKA KOMPANIJA "KARGO": Poslali važan apel na učesnike u saobraćaju!

Foto: Tanjug/ĐORĐE KRSTIĆ

Dve osobe su povređene, od kojih jedna teže, u sudaru voza i kombija jutros kod Vladičinog Hana, rečeno je Tanjugu u Zdravstvenom centru Vranje.

U Policijskoj upravi Vranje za Tanjug je rečeno da je jutros oko 6.20 sati u mestu Stubal, opština Vladičin Han, na pružnom prelazu prema selu Vrbovo, došlo do sudara voza i kombi vozila marke "opel". A sada se oglasila i železnička kopanija "Kargo".

- Dana, 04. juna u 06.05 časova, na delu pruge Niš - Preševo, između stanica Suva Morava i Priboj Vranjski, usled neblagovremenog zaustavljanja ispred putnog prelaza, došlo je do naleta teretnog voza na putnički kombi. Tom prilikom teže je povređen vozač putničkog kombija, a žena suvozač  je lakše povređena.  Kolima hitne pomoći prevezeni su u Klinički centar Niš.Kompozicija je saobraćala na relaciji Subotica – Preševo i u svom sastavu je 19 vagona. Na lice mesta izašli su pripadnici MUP – a, kao i Zajednička železnička komisija „Infrastruktura železnice Srbije" i „Srbija Kargo" za isleđenje vanrednih događaja, koja će utvrditi sve detalje ove nesreće. Železničke kompanije „Srbija Kargo" i „Infrastruktura železnice Srbije" ponovo apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju propise i saobraćajnu signalizaciju, jer samo tako mogu da se spreče ovakve nesreće i sačuvaju ljudski životi - napisano je u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)

Loading
Kute

04.06.2024 09:49

Mogli ste bar da postavite sliku nekog voza Srbija Kargo, a ne putničkog voza, ali to treba i znati, mislim razlikovati putnički od teretnog voza, teško je to razlikovati je l' da. Ej Srbijo majko dokle 'emo ovako sa ovim kupljenim diplomama.