KAKVO SUĐENJE, NEĆE GA BITI MI ĆEMO MU DONETI KRAJ! Porodice žrtava zavapile u očaju: Nastao haos u sudu, u jednom momentu pukla i klupa! (VIDEO)

Autor:

Hronika

23.05.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na suđenju masovnom ubici iz Dubone, Urošu Blažiću izbio je haos, kada su roditelji žrtava nasrnuli na krvnika koji je došao pod punim obezbeđenjem, sa pancirom.

KAKVO SUĐENJE, NEĆE GA BITI MI ĆEMO MU DONETI KRAJ! Porodice žrtava zavapile u očaju: Nastao haos u sudu, u jednom momentu pukla i klupa! (VIDEO)

Foto: Republika.rs, Nemanja Pančić

Roditelji žrtava masovnog ubice iz Dubone Uroša Blažića su nasrnuli na krvnika i bilo je teško smiriti ih. U sudu se čula cika i dreka, a u jednom momentu je pukla čak i klupa.

Komešanje roditelja se nije smirivalo, pa su u jednom momentu izašli napolje i uzbuđeno pričali o tome šta se dogodilo kada su ugledali ubicu njihovih najmilijih.

Majka Kristine i Milana Panića, nije mogla da se smiri nakon susreta sa ubicom.

- Kakvo suđenje, neće ga biti, mi ćemo mu doneti kraj - rekla je Zorica Panić u očaju. 

Podsetimo, U krvavom piru koji se dogodio 4. maja prošle godine, Uroš Blažić je ubio devet osoba, među kojima su bili tinejdžeri i mladi ljudi. Neki od ubijenih su bili Nikola Milić (14), Aleksandar Milovanović (17), Marko Mitrović (17), Kristina (18) i Milan Panić (22), Lazar Milovanović (19), Nemanja Stevanović (21), Dalibor Todorović (24) i Petar Mitrović (25), dok je više osoba teško ranjeno.

Uroš Blažić je na saslušanju u tužilaštvu priznao krivicu, ali u svojoj odbrani nije pokazao ni malo kajanja za počinjeni masakr, već je pokušao sebe da predstavi kao žrtvu podsmeha žitelja mesta u kojima je počinio zločin, navodi se u optužnici u koju je Tanjug imao uvid.

Prema stavu tužilaštva nema sumnje da Blažić, zbog svoje društvene opasnosti, težine posledice i njihovog obima, zaslužuje kaznu doživotnog zatvora koja je zaprećena za ovo krivično delo, međutim kako on u trenutku izvršenja ovog krivičnog dela nije imao navršenu 21 godinu njemu po Zakonu o krivičnom postupku nije moguće izreći ovu kaznu, već maksimalnu kaznu zatvora od 20 godina što je tužilaštvo i predložilo u optužnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading