OSUMNJIČENI DEJAN DOVEDEN NA PLAC: Drama u Zlotu!

Autor:

Hronika

06.04.2024

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan je policiji otkrio da su mu otac R.D. (73) i D.D. (40) pomogli da premeste telo male Danke na drugu lokaciju. Prvobitno, oni su policiji rekli da su telo bacili na deponiju na Starobanjskom putu.

OSUMNJIČENI DEJAN DOVEDEN NA PLAC: Drama u Zlotu!

Foto: ST/ D. KADIĆ

Dejan Dragijević

Dejan Dragijević koji se sumnjiči za ubistvo male Danke, dovezen je upravo na plac da pokaže određene lokacije i predmete!

Takođe su izvezli cisternu sa placa gde je porodična kuća, kao i više manjih objekata.

- Posle pet minuta su ga i izveli sa lisicama na rukama uz mnogo pripadnika policije uz njega - navodi naš reporter sa lica mesta.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su R. D. (73) i D. D. (40) zbog postojanja osnova sumnje osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić pomogli da premesti telo devojčice sa deponije u okolini Banjskog polja na za sada nepoznatu lokaciju na teritoriji grada Bora.

Za ubistvo Danke Ilić osumnjičeni su radnici "Vodovoda" Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot. Oni su priznali zločin, ali nisu otkrili tačnu lokaciju gde su bacili telo devojčice, a još uvek je misterija i kako je ona tačno ubijena.

Načelnik UKP Ninoslav Cmolić kaže da policija nastavlja potragu sa telom, osumnjičenima je određen pritvor, a kako ističe, iako osumnjičeni do detalja opisuju izvršenje krivičnog dela, kada dođe do momenta da se kaže gde je sakriveno telo, osumnjičeni ne želi da sarađuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dragan

08.04.2024 20:04

Zamolite putina da vam pozajmi ispitivaće na 24 sata!setiće se kada su se odbili od majćine sise! Ubijte gamad i to batinama!