"NEMAM NAOČARE, NE VIDIM DOBRO"! Majka ne gleda društvene mreže, a evo kako pradeda nestale Danke komentariše SNIMAK IZ BEČA!

Autor:

Hronika

31.03.2024

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kriminalistička služba pokrajine Beč pokrenula je istragu u slučaju nestanka dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, koja je navodno viđena u glavnom gradu Austrije, potvrđeno je iz Policijske direkcije Beča.

"NEMAM NAOČARE, NE VIDIM DOBRO"! Majka ne gleda društvene mreže, a evo kako pradeda nestale Danke komentariše SNIMAK IZ BEČA!

Foto: Printscreen ustupljenog videa, Facebook

Pradeda Danke Ilić (2) koja je nestala 26. marta u Banjskom Polju kod Bora, nije želeo da komentariše snimak, nastao u Beču, na kojem se sumnja da je njegova praunuka jer, kako kaže, nije poneo naočare pa ne vidi najbolje. 

Ipak, prokomentarisao je da nije siguran da je to Danka.

- Nemam naočare, ne vidim najbolje. Nisam siguran da je to moja praunuka... ali... neću da komentarišem -  rekao je Dankin pradeda, deda Dankine mame za Telegraf.

Dankina majka je ranije daas izjavila da ne gleda društvee mreže tako da očigledno snimak nije ni videla.

Danka Ilić (2) poslednji put je viđena u utorak oko 13.45 sati u Banjskom Polju, a na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep. Sa visinom od oko 85 centimetara, devojčica je postala subjekt intenzivne potrage koja se sada širi na nove lokacije, poput dela Brestovačke reke, udaljene samo 3 kilometra od njene kuće.


Još uvek nema zvaničnih potvrda da je devojčica sa snimka zaista nestala Danka, iako je Srbin u Beču zabeležio sliku devojčice koja mu je ličila na nju. 

Kriminalistička služba pokrajine Beč pokrenula je istragu u slučaju nestanka dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, koja je navodno viđena u glavnom gradu Austrije, potvrđeno je iz Policijske direkcije Beča dopisniku Kosovo onlajna.

- Srpski državljanin koji živi u Beču, prema sopstvenim navodima je možda, 30. marta oko 20 sati, na jednoj stanici tramvaja u centru grada video devojčicu koja je nestala u Srbiji u pratnji dve žene. On je s tim u vezi kontaktirao srpske vlasti, koje su se obratile bečkoj policiji zahtevom za istragu - navodi se u odgovoru.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Simo Matavulj

31.03.2024 22:04

Uopšte ne liči