OVO JE KRAJ U KOM JE NESTALA MALA DANKA: Nigde nikoga nema, mrak i tišina, meštanin nam je otkrio SVE! (VIDEO)

Autor:

Hronika

27.03.2024

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon 27 sati detaljne pretrage terena u potrazi za dvogodišnjom Dankom Ilić u prigradskom naselju Banjsko Polje i Brestovačkoj banji obustavili dalju pretragu.

OVO JE KRAJ U KOM JE NESTALA MALA DANKA: Nigde nikoga nema, mrak i tišina, meštanin nam je otkrio SVE! (VIDEO)

Foto: Facebook, twitter

Danka Ilić (2) nestala je juče oko 13 sati u Banjskom Polju u blizini Bora. Kako javlja naš reporter sa lica mesta, porodična kuća porodice Ilić nalazi se na samom kraju sela, a odmah iza, rasprostire se veoma nepristupačan teren okružen šumama i obroncima. 

Takođe, u pitanju je mesto koje je okruženo brdima, obroncima i šumskim predelima, a u samom mestu nalazi se svega osam zgrada.

S obzirom da su Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon 27 sati detaljne pretrage terena u potrazi za dvogodišnjom Dankom Ilić u prigradskom naselju Banjsko Polje i Brestovačkoj banji obustavili dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadašnji rezultati ukazuju da se devojčica ne nalazi na ovom području površine od oko 10 kvadratnih kilometara, danas su ulice dosta praznije nego juče.

Naime, juče u ovo vreme, trajala je intenzivna potraga za detetom, međutim, kako se može videti na video-zapisu koji je napravila ekipa portala Republika, ove noći su mračne ulice i osvetljene zgrade jedino što se vidi u centru Banjskog Polja. 

- Neizvesnost i tenzija su u vazduhu. Naravno da se niko neće smiriti dok se devojčica ne pronađe, međutim sada je mrak i teren je nepristupačan. Osim toga, više puta je pretražen, devojčica se verovatno ne nalazi u tom krugu - objasnio je meštanin za Republiku i dodao:

U ovom delu grada žive starosedeoci. Reč je o mirnom kraju, u kojem se svi poznaju. Svakako da kao i u svakom drugom mestu prolaze automobili, ali nikada dosad nismo videli nikog sumnjivog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading