UKLETO NASELJE NOVOG SADA! Mračne tajne Limana i krvavi događaji izazivaju jezu!

Autor:

Hronika

17.03.2024

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neobjašnjive smrti i tragedije.

UKLETO NASELJE NOVOG SADA! Mračne tajne Limana i krvavi događaji izazivaju jezu!

Foto: shutterstock

Ugledni soliteri na uglu Fruškogorske ulice i Bulevara cara Lazara u novosadskom naselju Liman 2, kriju brojne mračne tajne, čiji su tragovi ostali urezani u sećanje stanara i lokalnog stanovništva. Ovi betonski toranj su bili svedoci tragičnih događaja koji su se odigrali u poslednjih 15 godina, ostavljajući za sobom jezive priče i slutnje da bi ovi soliteri mogli biti ukleti.

Tajanstveni skok s vrha zgrade

Nedavni događaj u kojem su Lav Petrović Suvajdžić (25) i njegova supruga Martina Petrović Suvajdžić (23) skočili s vrha zgrade visoke 17 spratova, ostavio je zajednicu u šoku i neizvesnosti. Pitanje kako su uspeli da uđu u zaključanu zgradu koja je pod video nadzorom i dalje je obavijeno velom tajne.

Takođe, juče oko pola 7 u Šekspirovoj ulici na Limanu u Novom Sadu jedno lice skočilo je sa četvrtog sprata zgrade.


Prema rečima portparola novosadske hitne pomoći doktora Zorana Krulja njihova ekipa je jutros u 06:36 intervenisala po prvom prioritetu u Šekspirovoj ulici kod broja 22.

Na licu mesta zatečeno je lice starosti (65) bez znakova života. Nažalost, lekarska ekipa mogla je samo da konstatuje smrt na licu mesta.

Nepoznata ženska osoba 15.03.2024. pretila je skokom sa prozora zgrade u ulici Veljka Petrovića na Limanu 1. Na licu mesta je bila policija, pregovaracki tim kao i pripadnici vatrogasno-spasilacke jedinice koji su postavili jastuk, rekao je Nsuzivo.RS.Nakon uspešnih pregovora sa policijom, žena se povukla u stan i pretpostavlja se da su se nastavili razgovori sa pregovaračkim timom, te su se na taj način sprečili dalji incidenti.

Podsetimo, 14.06.2017.  muškarac je izvršio samoubistvo skokom sa vrha stepeništa zgrade u Balzakovoj ulici, u novosadskom naselju Liman.


Tragična prošlost i mračni događaji

Osim nedavnog događaja, soliteri na Limanu 2 bili su poprište niza tragičnih događaja, među kojima se ističu samoubistva skokom s prozora, brutalno ubistvo manekenke Vladislave Červenko. Njen život je okončan u stanu njenog tadašnjeg partnera Darijana Musića, u Fruškogorskoj ulici u Novom Sadu. Ovaj događaj je ostavio dubok trag u istoriji kriminala u Srbiji., kao i nekoliko požara koji su zahvatili zgradu, ostavljajući za sobom materijalnu štetu i trauma među stanarima.

Zabrana pristupa krovu

Zanimljivo je da je krov zgrade zablindiran još od vremena kada su sadašnji stanari bili deca, a to je učinjeno radi bezbednosti dece koja su se okupljala na krovu. Ovaj detalj budi dodatnu radoznalost o događajima koji su se odigrali na vrhu zgrade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading