KO ZNA KOLIKO JE PAKLENI LJUBAVNI DUO KOVAO PLAN ZA LIKVIDACIJU SAŠE! Iznajmljivali stanove i automobile kako bi oprali KRV SA RUKU - jezivi detalji ubistva u Doboju! (FOTO)

Autor:

Hronika

31.01.2024

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pakleni ljubavni duo je imao stravičan plan kako da se otarase Saše K.

KO ZNA KOLIKO JE PAKLENI LJUBAVNI DUO KOVAO PLAN ZA LIKVIDACIJU SAŠE! Iznajmljivali stanove i automobile kako bi oprali KRV SA RUKU - jezivi detalji ubistva u Doboju! (FOTO)

Foto: ATV/Privatna arhiva, shutterstock, pixabay.com

SAŠA K.

Svirep zločin se juče dogodio u Doboju, kada je Saša K. ubijen na zverski i nesvakidašnji način. Njegova supruga (33) ga je zajedno sa ljubavnikom (19), izdrogirala lekovima pa odvezla u šumi nedaleko od izletišta Preslica kod Doboja kako bi ga zverski likvidirala. 

Brojni dokazi ukazuju na to da je svirepo ubistvo detaljno isplanirano. Svaki korak ljubavnika govori da su strateški pravili plan, kako bi pokušali da operu sebe nakon stravičnog ubistva.

Pored svoja dva automobila, jedan koji se vodi na suprugu ubijenog Saše K. i drugi koji se vodi na ljubavnika (19), oni su odlučili da u rent-a-car agencijama iznajme još dva automobila. Jedno vozilo su iznajmili u Doboju, drugo u Banjaluci. 

Foto: ATV/Privatna arhiva, shutterstock

Ubijeni Saša K.

"Iznajmili automobil koji su odvezli za Doboj" 

- Vozilo koje je koristila A. K. je još 27. januara odvezeno na područije Banjaluke, a dan pre ubistva, 29. januara zajedno su otišli u Banjaluku i u jednoj rent-a-car agenciji i iznajmili automobil koji su dovezli u Doboj, a potom su Doboju iznajmili još jedno vozilo - naveo je načelnik na konferenciji za medije. 

Istraga je pokazala još jedan prepreden potez ubica. Naime, oni su iznajmili i stan u Banjaluci. Načelnik policije Radenković je potvrdio da su A. K. i L. D. dan pre ubistva iznajmili "stan na dan u Banjaluci".

- Izvršen je pretres na dve lokacije, jedan stan u Banjaluci i porodične kuće u Petrovu, odakle je L. D. Izvršen je i pretres četiri automobila - naveli su iz policije.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading