STRAVIČNI PRIZORI KOD OBRENOVCA - STRADALA JEDNA OSOBA! Prolaznici se masovno zaustavljaju kod slupanih automobila - stvaraju se velike gužve!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stvaraju se velike gužve, policija je još uvek na mestu nesreće.

STRAVIČNI PRIZORI KOD OBRENOVCA - STRADALA JEDNA OSOBA! Prolaznici se masovno zaustavljaju kod slupanih automobila - stvaraju se velike gužve!

Foto: Instagram/radar/ obrenovac

Danas je došlo do teške saobraćajne nesreće na putu kod Obrenovca.

Na licu mesta odmah je došla policija i vatrogasci, pokušavajući da izvuku povređene.

Međutim, kako saznajemo, jedna osoba je stradala.

Stvaraju se velike gužve, policija je još uvek na mestu nesreće.

Ljudi se masovno zaustavljaju kod slupanih automobila, prizor koji zatiču prolaznici ostavio je sve u šoku, a još uvek nema dodatnih informacija koliko je uopšte bilo učesnika u nesreći i da li je stradala samo jedna osoba.

Podsetimo, sinoć je došlo do nesreće kod Negotina koja je odnela mlade živote. Poginula je i trudnica i mladić, lekari su pokušali da spasu bebu, međutim nije bilo šanse.

Putničko vozilo je iskliznulo i udarilo u zid, a posledice su bile katastrofalne. Nažalost, u ovoj nesreći je život izgubila trudnica, dok je jedna osoba bila u kritičnom stanju, nakon čega je i on podlegao povredama.

- Niko ništa još uvek ne zna kako je tačno došlo do nesreće, čuli smo da je izgubio kontrolu Sveta, on je vozio, i da je udario u zid, ovde negde blizu nas. Ne zna čovek ni šta da pita njihovu porodicu u ovom momentu, strašno velika tragedija. Andrea nije bila udata za tog mladića, ali živeli su zajedno, trebali su uskoro da se uzmu, koliko ja znam, termin joj je bio negde oko 7. januara, i eto vidite šta se sad desilo, nema ih, velika tragedija - rekla je komšinica ove porodice za portal Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading