OGLASIO SE MUP O JEZIVOM ZLOČINU KOD POŽAREVCA! Bivšeg muža ubila na spavanju, telo iskasapila, pa ga zakopala u šumu uz pomoć dece!

Autor:

Hronika

15.09.2023

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lj.J. osumnjičena je da je na spavanju ubila svog bivšeg supruga, a uz pomoć ćerke i sina telo zakopala u šumu.

OGLASIO SE MUP O JEZIVOM ZLOČINU KOD POŽAREVCA! Bivšeg muža ubila na spavanju, telo iskasapila, pa ga zakopala u šumu uz pomoć dece!

Foto: Shutterstock

Policija ilustracija

LJ.J. se sumnjiči da je u noći između 4. i 5. septembra ove godine, u kući najpre hicem iz pištolja usmrtila bivšeg supruga (56) dok je spavao, a zatim njegovo telo iskasapila i sakrila uz pomoć ćerke A.A. i sina M.A.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu i Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Požarevcu, su uhapsili Lj.J. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teško ubistvo u pomaganju.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pomaganju, krivična prijava biće podneta i protiv tridesetogodišnjeg muškarca za kojim policija intenzivno traga. Lj. J. se sumnjiči da je, u noći između 4. i 5. septembra ove godine, u kući u okolini Žabara, hicem iz pištolja ubila pedesetšestogodišnjeg bivšeg supruga dok je spavao.

Potom je, kako se sumnja, sa ćerkom A. A. i tridesetogodišnjim sinom, telo prevezla i ostavila u šumi na području Kučeva, gde ga je policija i pronašla. Osumnjičene su, uz krivičnu prijavu, privedene nadležnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading