SAVET RODITELJA UPOZNAT SA POSTUPANJEM TUŽILAŠTVA: Nenad Stefanović održao sastanak u OŠ "Vladislav Ribnikar"

Autor:

Hronika

15.05.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sastanku su predočeni pravci ove sveobuhvatne, delikatne istrage, koja ispituje postojanje odgovornosti svih eventualno odgovornih osoba za postupke 13-godišnjaka.

SAVET RODITELJA UPOZNAT SA POSTUPANJEM TUŽILAŠTVA: Nenad Stefanović održao sastanak u OŠ "Vladislav Ribnikar"

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Nenad Stefanović

Glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović danas je sa saradnicima u prostorijama tužilaštva održao sastanak sa predsednikom Saveta roditelja u Osnovnoj Školi "Vladislav Ribnikar" u kojoj se 3. maja dogodila velika tragedija koju istražuje ovo tužilaštvo.

Javni tužioci su predsednika Saveta roditelja upoznali sa postupanjem tužilaštva i preduzetim radnjama u konkretnom krivičnom postupku koji se vodi u predmetu protiv Vladimira K, oca 13-godišnjeg dečaka koji je u toj školi hicima iz pištolja ubio osmoro učenika i radnika obezbedjenja i ranio šest učenika i jednu nastavnicu.  

Na sastanku su predočeni pravci ove sveobuhvatne, delikatne istrage, koja ispituje postojanje odgovornosti svih eventualno odgovornih osoba za postupke 13-godišnjaka, koji prema zakonu nije krivično odgovoran, jer nema navršenih 14 godina života. 

Takodje, tužioci su odgovarali na pitanja, te pojašnjavali zakonske procedure u krivičnom postupku. 

Dogovoreno je da se ovakvi sastanci periodično održavaju, kako bi Savet roditelja bio blagovremeno, iz prve ruke informisan o koracima u postupku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading