RODITELJI SE ODREKLI TAKMIČARA?! Procurile informacije u Farmu 8 iz spoljnog sveta, odao ga ovaj detalj!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Peca Lazić ne može da dođe sebi!

RODITELJI SE ODREKLI TAKMIČARA?! Procurile informacije u Farmu 8 iz spoljnog sveta, odao ga ovaj detalj!

Foto: Printscreen Narodna TV

Predrag Lazić, poznatiji kao Peca, izražava svoje duboke strahove u vezi sa odnosom svojih roditelja prema njemu. On izražava nadu da se nisu odrekli njega, ali istovremeno izražava strah od mogućnosti da su to učinili.

- Daće Bog da dođe sve da vam pokažem kakvu domaćinsku porodicu imam. Znam da moji uvek šalju. Mada ako ne dođe ja ću da padnem u depresiju, možda su se moji odrekli mene", izjavio je Peca.

Republika

Foto: Printscreen Narodna TV

Peca Lazić Farma 8

 


Peca otkriva da su njegovi roditelji poslali hranu u Zadrugu, ali se žali na to kako to nije bilo dozvoljeno. 

- Njegovi poslali u Zadrugu hranu, zmš ti šta je to bilo. To nije moglo da se prođe", komentarisao je Boža.

Ova gesta podrške izazvala je različite reakcije u kući, a Dušica Topić je uporedila situaciju sa svadbom. Peca se požalio da nije mogao da proba nijednu tortu koja mu je poslata, jer se uvek svidi drugima.

- Nijednu tortu svoju nisam mogao da probam, uvek im se svidi torta", izjavio je Peca, opisujući sastojke kao keks i čokoladu.

 


Ovaj emotivni i iskreni osvrt Predraga Lazića, poznatijeg kao Peca, na svoje strahove i podršku koju dobija od porodice, pokazuje duboku emotivnu vezu koju održava sa svojim najbližima i koliko mu znače gestovi podrške u teškim trenucima.

Ostaje nam da vidimo kako će se dalje razvijati ova situacija u rijalitiju ,,Farma 8", budući da su međuljudski odnosi sve burniji.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading