KRISTIJAN TIPOVAN PRE ULASKA NA "FARMU 8": Danima UHOĐEN oko zgrade u kojoj živi, dolazak na seosko imanje bi mogao SKUPO DA GA KOŠTA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrio svoje najcrnje slutnje!

KRISTIJAN TIPOVAN PRE ULASKA NA "FARMU 8": Danima UHOĐEN oko zgrade u kojoj živi, dolazak na seosko imanje bi mogao SKUPO DA GA KOŠTA!

Foto: Printskrin TV Pink

Ovonedeljni gazda Kristijan Golubović otvorio je dušu pred voditeljkom Milicom Kon s kojom je porazgovarao o cimerki Kiki Star koja je na njega bacila oko od samog starta "Farme 8".

Međutim, na osnovu ovoga što je sada ispričao, reklo bi se da ga je transrodna cimerka uhodila i napolju pre dolaska na seosko imanje.

Ja nju gledam kao dobru osobu koja je zalutala u neki svet koji joj je voljeniji nego onaj što jeste. Ona želi da pobegne od svog života, od onoga što jeste. Ona ne želi da bude Kristijan Nikolić, nego Kristina Nikolić. Pričamo i na nemačkom dosta. Ja mislim da se ona bavi tako s tim, hajde da ne kažem prostitucijom, ali ona čini neke sluge ili njoj čine usluge i za to dobija novac. Tako je ona meni rekla, rekla mi je da je za noć uzela 9.000 evra... Kiki je prošla kroz tu kladionicu kod mene, izgledala je totalno normalno. Ja mislim da nije bila obučena kao žena, siguran sam da je to ona. Ona je meni čak i rekla da me je videla i moj čovek je rekao: "Ovo je ta i ta osoba", ali je lepo prokomentarisao njen pogled. Pomerio se dalje od mene jer mu je bilo sumnjivo kako me gleda, protumačio je njen pogled ka meni. Kaže: "Gledala je kao da mi uhvati pogled", želela je da se upozna možda. Kockala je aparate, sedela je sama za sebe i stalno se osvrtala ka meni, baš je bilo upečatljivo da je namenski došla. Pitao sam je da li živi u okolini, mislim da mi je rekla da joj tu drugarica živi, pa sam čuo da nije blizu. Imala je sve crno na sebi, zato mi je progutalo to, ako je imala suknju, ja je nisam video - rekao je Golubović Milici, pa nastavio:

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Kristijan Golubović otvorio dušu pred Milicom Kon

Duša joj je napaćena, jako težak život. Ona tu devijaciju, ne samo u misaonoj promeni pola, mogu da shvatim da su neki drugi hormoni i da je tako rođena, ali ono što je prošla u životu je toliko teško i jednosmerno i njoj bilo kakav nenormalitet je normalan... Preturati po kontejnerima, na ivici silovanja stalno, prostitucija, ne znam šta nije prošla, domove gde su samo devijantni fazon ljudi. Jako je pravedna, sve vidi, ona se još nije otvorila, ona je malo u početku i napadala i gruvala, ali od kako sam ja njoj rekao da sam strejt, njoj su lađe potonule. Tu je i nije tu. Ja vidim u njenoj celoj strukturi... Šta god da promeni, ona dođe, prođe i pita mene: "Šta misliš?", ja kažem: "Super!"

Republika

Foto: Narodna TV printscreen

Kiki Star koristi svaku priliku da se približi Kristijanu

Uprkos svemu, Kristijan i dalje na Kiki Star gleda kao na muškarca.

- Kikica je zaljubljena u mene, mislim da ne treba da prelazimo granicu, ja imam četvoro dece, ja volim ženu koja je isto mlada i lepa kao lutka i ne pada mi na pamet to što je u njenoj glavi, ja mogu da se zezam na te stvari. On ili ona, zaista ima osmeh žene i kada nešto uradim, ona konstantno okreće glavu ka meni i osmehne se kao žena koja voli čoveka. Sa transrodnom osobom se susrećem prvi put u životu, čuo sam da komšija ima sina koji umišlja da ima sina i sve je uradio da postane žena, a rođen je kao muškarac biološki. Razumeti ili ne razumeti, nisam lekar, niti sam psihijatar, ne bih da osuđujem, ali imam svoje neko mišljenje. Ja sam sreo čoveka koji se totalno operisao kao Majkl Džekson, čak je operisao i glasne žice i to je bio Grk jedan, homoseksualac, komšija tu, ja sam živeo na Lefkadi, nisam verovao. Moja pokojna žena i ja kada smo ga viđali, stvarno original Majkl Džekson. Ja mogu da se obučem kao žena, ali ja za to uzimam platu, ja time zabavljam narod. Ja time ne šaljem poruku da muško treba da bude žensko - zaključio je Golubović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading