VEĆ NAPRAVIO HAOS! Novi učesnik "Farme 8" imao AFERU sa vrelom cimerkom! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sale Luks priznao sve o odnosu sa Lili!

VEĆ NAPRAVIO HAOS! Novi učesnik "Farme 8" imao AFERU sa vrelom cimerkom! (FOTO)

Foto: Narodna TV

Sale Luks, bivši učesnik rijalitija "Zadruga", večeras je postao zvanični takmičar "Farme 8". Voditeljka Dušica Jakovljević ga je ugostila u studiju, gde joj je otkrio u kakvim odnosima je sa budućim cimerima, te priznao da je imao aferu sa jednom učesnicom.

- Kakav si sa Lakićem - pitala je Dušica.

- Ne poznajemo se. Ja sam se malo pripremio, mogu da ih pogasim! Skoro sve mogu da pogasim. Ako je sve okej, biće okej, a ako nisu, baš ono... Nikada ne rendam do kraja kao Desingerica, ali videćemo - rekao je Sale.

Republika

Foto: Narodna TV

Sale Luks razvezao jezik

- Totalno je drugačije nešto. Ko nije za sebe, nije ni za druge... Ne poznajem ga privatno i to, Božu Džonsa znam. Mnogo se loše ponaša, nekada mi dođe onu vaspitnu... Ne kapiram njegov fazon, jako ružno ponašanje ima. Nikako ne zavodi devojke, trudi se mukica, ali treba to da bude onako muški. Kada je bilo pred Pinkovu žurku, bila je Lili, ja sam je poljubio - rekao je Sale.

Republika

Foto: Narodna TV

Sale se obratio cimerima

Sale se potom uselio na imanje, a provo se pozdravio sa Kristijanom Golubovićem, pa predstavio farmerima.

- Ja sam iz Smedereva, živim u Beogradu. Kilo pečenja, litar, litar...Poreklom sam iz Smedereva, u Beogradu sam već desetak godina. Zovem se Sale Luks - rekao je on u predstavljanju farmerima, pa se obratio Džonsu:

- Burazeru, ponašaš se užasno... Kako muvaš onu ribu? Brate, to se ne radi tako - rekao je Sale Boži.

- To mi je i ona rekla - rekao je Boža.

- Sale, molim te pokaži mi kako se to radi sutra - rekla je Elena.

- Bio sam u "Zadruzi 5", bio sam 10 meseci, ušao sam u finale. Bio sam jedno vreme u domu od 17 do 23 godine, naučio sam sve to.. .Meni je "Farma" izazov, hoću da pokažem nešto drugo - rekao je Sale, a onda je prišao i pozdravio se s Lili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading