TOP PET BISERA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA! Nestvarne priče o robiji i zatvoru su šokirale mnoge, a evo šta je jednom uradio u kazinu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na suđenjima su takođe ostale zabeležene razne Kristijanove izjave!

TOP PET BISERA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA! Nestvarne priče o robiji i zatvoru su šokirale mnoge, a evo šta je jednom uradio u kazinu!

Foto: Printscreen Narodna TV

Učesnik rijalitija Farma 8 Kristijan Golubović neretko cimerima prepričava dogodovštine iz svog života, a sve najviše šokiraju priče o njegovom boravku u zatvoru! Naime, on se rado seća vremena koje je tamo proveo, ali i obračuna koje je imao budući da je ranije bio sklon fizičkim nasrtajima. 

- Treninzi, masovni treninzi iz dana u dan, hiljade sklekova, hiljade trbušnjaka, bežanje u zdrav razum. Već radim milione i milione sklekova koji polako prelaze u milijarde. Ja bih sad mogao raditi dva sata sklekove i to bi bio uvod za jedan lakši trening. Mlatio sam i dvojicu u isto vreme, stavim ruke i pustim ih da udaraju, pa onda kad se izmore krenem ja da ih mlatim i slažem.

Foto: Narodna TV printscreen

Kristijan Golubović

 

Na suđenjima ostale su zabeležene ove Kristijanove izjave:

- Čak i da me proglasite nevinim, ja sam izgubio na ideji, jer će me se klinci kloniti, a to i jeste bila ideja policije

Foto: Narodna TV printscreen

Kristijan Golubović

 

On se prisetio nedavno i toga kako je provodio vreme nakon izlaska sa robije. 

Otkada sam izašao iz zatvora malo spavam. Nije retkost da se probudim i zaputim se ka Starom željezničkom mostu, odakle često skačem. Ponekad poželim da ne izronim, ali dobar sam plivač.

Foto: printscreen/Narodna TV

Kristijan Golubović

 

Tu je i odvala vezana za dogodovštine u kazinu. 

- U jednom kazinu, jedan makro posvađao se sa mojim drugom Džimijem, ja priđem udarim ga pesnicom. Aj sad što si bezobrazan skini tog roleksa, daj ključeve od mercedesa i tako, klinački sam se poneo.

Najzanimljivije su ipak njegove priče o kriminalu, pa je tako jednom rekao:

- Kriminal je jedna velika septička jama. U njoj možeš da potoneš, da se održavaš na površini i čekaš da potoneš ili jednostavno da izađeš iz nje, ali onda smrdiš na go*na!

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading