UČESNICA FARME SKINULA BRUSHALTER! Hit scene u rijalitiju, mnogi cimeri odmah pritrčali da vide šta se dešava!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veselin Radonjić je dobio zadatak da pojede dva cela bela luka i kao nagradu su dobili sve proizvode sa tezge.

UČESNICA FARME SKINULA BRUSHALTER! Hit scene u rijalitiju, mnogi cimeri odmah pritrčali da vide šta se dešava!

Foto: Printskrin

Gazda Proka je ušao na imanje rijalitija Farma 8, pa je sa Kristijanom Golubovićem, koji je ovonedeljni gazda, krenuo na pijacu kako bi učesnici pokušali da dobiju sve namirnice sa spiska. Na prvoj tezgi se nalazilo meso i razno voće i povrće, a učesnica Aleksandra Stanišič napravila je haos kada je skinula brushalter i dala ga prodavcu, te su ostali odmah pritrčali da vide šta se dešava. 

- Ovo vam je najbitnija tezga - rekao je prodavac.

Foto: Narodna TV

Aleksandra Stanišić je napravila haos na imanju

 

- Ponudio bih vam simbol 90. tih koji sam ja doneo u Beograd. Trebalo nam je par sati da ga napravimo. Za njega tražimo brašno - rekao je Kristijan.

- Dobro, kreativno je - rekao je prodavac.

Foto: Narodna TV

Kristijan Golubović kupuje namirnice na Farmi 8 

Veselin Radonjić je dobio zadatak da pojede dva cela bela luka i kao nagradu su dobili sve proizvode sa tezge.

Na drugoj tezgi je bio krompir, kao i ostalo povrće. Kristijan je pokazao sve drvene proizvode koje su spremili, ali prodavac je našao nešto zanimljivije. U pitanju je brushalter Aleksandre Stanišić.

Zahvaljujući tome su dobili sve proizvode sa tezge. 

Na trećoj tezgi su se nalazili proizvodi za higijenu koja im je preko potrebna, a zahvaljujući minđušama koje je napravila Nataša Mićić, učesnici su uspeli da osvoje sve sa tezge.

Inače, u rijaliti programu "Farma 8", atmosfera je nedavno bila vrlo napeta, a sukobi između učesnika su eskalirali. Kristijan Golubović je izrazio bes zbog loše higijene učesnika i njihove lenjosti, što je dovelo do žučnih rasprava i konflikata među takmičarima.

Jedan od najupečatljivijih trenutaka poslednje emisije bio je sukob između Aleksandre Stanišić i Kiki. Aleksandra je izrazila nezadovoljstvo lošom higijenom učesnika, ističući da je bila spremna za emisiju, dok je Kiki oštro reagovao, optužujući Božu za umišljenost i nedostatak zahvalnosti.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading