STIGLE TUŽBE U ŠIMANOVCE! Njih TROJE HITNO napuštaju Farmu 8 zbog SUĐENJA! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neca Lazić rešio je da zakuva čorbu!

STIGLE TUŽBE U ŠIMANOVCE! Njih TROJE HITNO napuštaju Farmu 8 zbog SUĐENJA! (FOTO)

Foto: Printskrin

Peca Lazić po ulasku u rijaliti ,,Farma 8" dobio je mnogo neprijatelja, neki od njih su Aleksandra Stanišić, Boža Džons, Nikola Lakić, ali i mnogi drugi. Gledajući od kuće, Pecin brat, Neca Lazić rešio je da podnese tužbe protiv ova tri navedena rijaliti učesnika, zbog reči koje su izgovorili o njemu. 

On je objavio video na Instagram profilu, u kom je izneo svoje mišljenje o pomenutim takmičarima, a potom je najavio da će tužiti zbog reči koje su izgovorile kako o njemu, tako i o Peci. 

Foto: Republika

Neca Lazić i Peca Lazić

 

- Od kada je Peca ušao u rijaliti, moje ime se konstantno pominje, da li sam gej, ili šta sam ja, ili šta sam radio u rijalitiju... Totalno su mi nebitni, jer su nebitni i roditeljima. Ova plavuša, jadna je, hvata onog Crnogorca za p*nis, ako se svađaš sa Pecom, mene ne spominješ, to što se tebi spominje dete, ne znači da si ti dobra majka, tebe vređaju kao majku, jer si dozvolila sebi da kao majka uđeš u rijaliti i hvataš dečka dole. Meni možeš da pljuješ pod prozor. Drugi ovaj, d*peuvlakač Takija Marinkvoića, nema svoju ličnost, on se uzdigao kada je Kristijanu ušao u d*pe! Boža Džons je retard... - započinje Neca, pa nastavlja:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Neca Lazić

 

- To što ćeš mom bratu reći da je peder, a šta si ti? Moliš devojke da te ljube! I onda ovaj jadnik, protiv njega nisam imao ništa, dok nije počeo da vređa Pecu. Ovaj Lakić se meni divi, jer on je mene hvalio u Pitam za druga, a sada me pljuje sa strane, jako si jadan, jedva čekam da izađeš napolje i da mi kažeš to u lice. Meni je jako žao tvoje žene, ja ću se sa tvojom ženom dopisivati, ja sam joj pružio podršku, ali sada vidim da su te napadali iz razloga, jer si stvarno jadan! - priča Neca na Instagramu. 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading