ŠOK, POSKIDALI SE PRED KAMERAMA! Farmeri i farmerke POKAZALI ČIME RASPOLAŽU - atributi NA IZVOL'TE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kiki ostavila sve bez teksta svojom pojavom!

ŠOK, POSKIDALI SE PRED KAMERAMA! Farmeri i farmerke POKAZALI ČIME RASPOLAŽU - atributi NA IZVOL'TE!

Foto: Farma Official/Youtube.com

Uzbudljiva modna revija obeležila je ovogodišnji izbor za miss i mistera u rijalitiju Farma, prikazujući učesnike u različitim izdanjima, od obučenih takmičarki i takmičara, do revije kupaćih kostima.

Gazda Kristijan Golubović je bio prisutan kao komentator, dodajući svoj šarm i humor u celokupni doživljaj događaja.

Početak revije: Momci i devojke na pisti

Prvo su se na pisti pojavili momci, šetajući samouvereno i pokazujući svoje atribute. Njihov ulazak bio je praćen uzbuđenjem, dok je Kristijan Golubović svojim komentarima dodatno začinio atmosferu. Nakon momaka, usledio je ulazak devojaka, koje su takođe izazvale oduševljenje prisutnih svojim vitkim telima i samopouzdanjem.

Nataša Mićić otvara reviju

Nataša Mićić, majka dvoje dece, otvorila je modnu reviju i oduševila žiri svojom pojavom. Njen izgled i samouverenost su bili neodoljivi, ostavljajući sve prisutne bez daha. Njeno učešće na reviji predstavljalo je inspiraciju za mnoge žene koje su prisustvovale događaju.

Nestrpljenje pred Kiki

Svi su sa nestrpljenjem čekali pojavu Kiki Star, spremni da je nagrade gromoglasnim aplauzom. Kada se konačno pojavila, Kiki je ostavila sve prisutne bez teksta svojom pojavom, potvrđujući svoj status kao zvezde večeri. Njen ulazak na pistu bio je vrhunac revije, ostavljajući neizbrisiv utisak na sve prisutne.

Uzbuđenje, lepota i samopouzdanje bili su ključni elementi ove modne rijaliti revije, čineći je nezaboravnim događajem za sve učesnike i gledaoce kraj malih ekrana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading