KRISTIJAN GOLUBOVIĆ HITNO OKUPIO FARMERE! Evo šta se dešava po zadatku!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama se odmah povela polemika oko toga što Kristijan već sada vodi glavnu reč!

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ HITNO OKUPIO FARMERE! Evo šta se dešava po zadatku!

Foto: Narodna TV

Nakon što je održao sastanak na Farmi 8, Kristijan Golubović je okupio ekipu u kojoj su bili Boža Džons, Nikola Jovanović Canjo , Predrag Peca Lazić i Boban Bašanović, kako bi se s njima dogovorio oko raspodele radova na imanju. 

Oni su krenuli da cepaju drva i da sređuju imanje kako bi mogli da naprave staze. 

Na društvenim mrežama se odmah povela polemika oko toga što Kristijan već sada vodi glavnu reč, kao i da će tako verovatno ostati do kraja rijalitija, budući da se uvek trudi da bude u prvom planu. 

Foto: Narodna TV

Kristijan Golubović

 

Inače, Proka je obišao imanje sa gazdom "Farme 8", pa održao sastanak, nakon čega je Kristijan Golubović morao da interveniše. Kristijan je istakao da ih očekuje dosta posla, uključujući pravljenje staze do štale od tucenika, uklanjanje suvog drva i poslaganje pokislog drva. Posebno je pohvalio Džonija zbog vrednog rada, ističući da je obavio mnogo toga, ali je zaboravio alat napolju, izložen kiši.

- Nadam se da ste se naspavali, a pošto je danas nedelja, morate da spremite danas jedan nedelji ručak, a to važi za svaki dan inače, da zajedno svi ručate - rekao je Proka.

- To obavezno - rekao je Kristijan.

Foto: Printscreen Narodna TV

Kristijan Golubović

 

- Moram da vas pitam, zašto vam kreveti nisu namešteni - upitao je Proka.

- Kako kome - dodao je Boža.

- Kreveti moraju da budu namešteni načisto - rekao je Proka pa dodao:

- Da li se neko setio da umesi hleb, a možete i one male lepinjice.

Pored fizičkih poslova, Kristijan je naglasio važnost zajedničkih obroka, te je pozvao žene da se dogovore oko raspodele kuvanja. Istakao je da je važno da svakog dana jedu zajedno, te ih je podstakao da se dogovore oko raspodele kuvanja kako bi svi bili srećni.

Kristijan je takođe naglasio važnost higijene, ističući da su dobili kreč kako bi prekrečili štale, s obzirom da očekuju dolazak novih životinja. Takođe je istakao potrebu da se sredi seno i bale, naglašavajući da je higijena od izuzetne važnosti za dobrobit životinja.

Nakon Kristijanovog izlaganja, farmeri su se zajedno sa njim dogovorili oko raspodele poslova, spremni da se uhvate u koštac sa izazovima koji ih očekuju.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading