JELENA GOLUBOVIĆ KAO PIONIRKA ULAZI U FARMU 8: Otkrila ISTINU o ulasku u rijaliti opet! (VIDEO)

Autor: M.G./O.B.

Elita 8 | Farma 8

28.09.2024

00:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Golubović napravila haos pred ulazak u Farmu 8!

Produkcija rijalitija "Farma 8" najavila je spektakularno iznenađenje za sam kraj sezone - ulazak rijaliti zvezda Kristijana Golubovića i Jelene Golubović. Jelena je stigla u Šimanovce obučena kao pionirka, a na majici je istakla poruku "I ja sam antifašista". Ovo je prvi put u dugom vremenskom periodu da je javnost imala priliku da vidi Jelenu na malim ekranima, te se očekuje da će njen povratak privući veliku pažnju gledalaca.


Jelena Golubović je istakla da je najplaćenija učesnica "Farme" i da bi mogla da stoji samo pored Kristijana Golubovića ili potencijalno Maje Nikolić, ukoliko i ona uđe u rijaliti. Ova izjava je izazvala veliku pažnju javnosti, s obzirom na reputaciju i popularnost Kristijana Golubovića, ali i interesovanje za potencijalni povratak Maje Nikolić.

- Ja već imam staž, imam kuću na Avali, to planiram da doradim. U kući uvek nešto fali, uvek može bolje, drugačije, više... Od viška novca glava ne boli, samo može od manjka. Kako kažu, nervoza se najlakše leči parama - rekla je Jelena.

- Volim da istražujem, verovatno me je zato i ponelo da upišem psihologiju i da učim na sebi. Završila sam u međuvremenu medijaciju, što znate, onda se opet vratim u rijaliti da zabavim narod, jer me se svi užele - istakla je Golubovićeva.

- Nosim dva telefona, 200 kvadrata i 53 ari placa! Jedina pobednica - zapevala je buduća učesnica "Farme 8".

Golubovićeva je takođe podelila svoje ambicije i planove za budućnost, ističući da je već ostvarila značajan uspeh i da planira da unapredi svoj dom na Avali. Njena izjava o tome da od viška novca glava ne boli, samo može od manjka, privukla je pažnju javnosti, dok je istovremeno naglasila svoju strast prema istraživanju i učenju, posebno kroz studije psihologije i medijacije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading