HITAN PREKID EMISIJE! Dušica Jakovljević PREKINULA program zbog VAŽNOG POZIVA - ON se hitno oglasio nakon ŠOK INFORMACIJE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević morala hitno da prekine program!

HITAN PREKID EMISIJE! Dušica Jakovljević PREKINULA program zbog VAŽNOG POZIVA - ON se hitno oglasio nakon ŠOK INFORMACIJE!

Foto: Narodna TV

Rijaliti format "Farma" vraća se na male ekrane, ali ovoga puta na kanalu NARODNA TV. Nakon prethodnog uspeha i popularnosti, očekuje se da nova sezona privuče pažnju gledalaca širom regiona.

Voditeljka Dušica Jakovljević najavila je Snežu Jovičić Kušadasi, a pre nego što je izgovorila njeno ime i prezime, pozvala je Marka Đedovića, kako bi proverila šta on ima da kaže na njenu izjavu da joj je on tiha patnja. 

Foto: Narodna TV

Dušica Jakovljević Farma 8

 

- Jedna kanditadatkinja kaže da si joj tiha patnja, šta ti kažeš? - upitala je Dušica. 

- Pozdravi je puno i reci joj da samo roka tamo! - poručio je Đedović. 

- Ona je sada zaljubljena, a dečka krije kao zmija noge, ume da nervira svojim izlaganjima, a sa bivšim će se naći na sudu, a ona je Snežana Jovičić. 

Za razliku od prethodnih sezona, takmičari će biti smešteni na novoj lokaciji - pravom srednjevekovnom gradu. Ovo će ih suočiti sa potpuno novim izazovima i zadacima, što će dodatno začiniti takmičenje i doneti uzbudljive trenutke za gledaoce.

Posebna novina u ovoj sezoni je tesna povezanost sa rijaliti programom "Elita 8". Učesnici "Elite 8" koji budu eliminisani, imaće priliku da se vrate u trku za glavnu nagradu ukoliko pokažu svoje sposobnosti i vrednost na Farmi 8. Sa druge strane, takmičari koji se istaknu na Farmi 8, imaće priliku da uživaju u svim privilegijama u "Eliti 8".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading