UČESNICA FARME POKUŠALA DA POBEGNE PRED ULAZAK U RIJALITI! Drama u Šimanovcima, Dušica unezverena!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Jakšić je izazvala totalnu pometnju na imanju.

UČESNICA FARME POKUŠALA DA POBEGNE PRED ULAZAK U RIJALITI! Drama u Šimanovcima, Dušica unezverena!

Foto: ST/Tamara Pavišić

Dušica Jakovljević

Aleksandra Jakšić je četvrta učesnica "Farme 8", tvrdi da voli da provocira, da se svađa, ali sve po zasluzi. Govori da je doživotno slobodna, da iritira ljude svojom pojavom, ima jedan brak iza sebe i dvoje dece. Tokom snimanja profila se rasplakala, ali je pravi problem nastao kada ju je Dušica Jakovljević prozvala. 

- Aleksandre Jakšić nema, ovo je misterija - rekla je zbunjeno Dušica, a onda se Aleksandra pojavila.

- Evo me, neki problem je nastao. Moja ćerka nije presrećna zbog mog ulaska, ali mora da prihvati. Ja sam već učestvovala u rijalitiju, život dajemo na dlanu, sve se znalo o nama. Bilo je pre tri godine da sam bila sa zauzetim, sada ne mogu da pričam neku drugu priču - rekla je Aleksandra.

Republika

Foto: Printscreen/Narodna

Aleksandra Jakšić

Rijaliti format "Farma" vraća se na male ekrane, ali ovoga puta na kanalu NARODNA TV. Nakon prethodnog uspeha i popularnosti, očekuje se da nova sezona privuče pažnju gledalaca širom regiona.

U ovoj sezoni, poznate ličnosti će živeti na farmi izolovanoj od spoljašnjeg sveta, bez pristupa novinama, telefonima, televiziji i internetu. Kamere će pratiti njihove svakodnevne aktivnosti dvadeset i četiri sata dnevno, otkrivajući kako se takmičari snalaze u nepoznatom okruženju.

Za razliku od prethodnih sezona, takmičari će biti smešteni na novoj lokaciji - pravom srednjevekovnom gradu. Ovo će ih suočiti sa potpuno novim izazovima i zadacima, što će dodatno začiniti takmičenje i doneti uzbudljive trenutke za gledaoce.

Posebna novina u ovoj sezoni je tesna povezanost sa rijaliti programom "Elita 8". Učesnici "Elite 8" koji budu eliminisani, imaće priliku da se vrate u trku za glavnu nagradu ukoliko pokažu svoje sposobnosti i vrednost na Farmi 8. Sa druge strane, takmičari koji se istaknu na Farmi 8, imaće priliku da uživaju u svim privilegijama u "Eliti 8".

Učesnici će se tokom 100 dana takmičiti za šansu da osvoje glavnu novčanu nagradu, a izbegavanjem nedeljnih eliminacija će imati priliku da se približe ostvarenju svog cilja. Očekuje se da će ova sezona doneti mnogo uzbuđenja, iznenađenja i rivalstva, obećavajući zanimljivu i dinamičnu zabavu za gledaoce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading