NIKAD VIĐENI SNIMCI DIREKTNO SA FARME! Procurile scene sa imanja neposredno pred POČETAK rijalitija, učesnici će doživeti šok!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za sutrašnji spektakl.

NIKAD VIĐENI SNIMCI DIREKTNO SA FARME! Procurile scene sa imanja neposredno pred POČETAK rijalitija, učesnici će doživeti šok!

Foto: printskrin

Nakon dugog iščekivanja, konačno je stigao trenutak za spektakularno otvaranje rijaliti programa "Farma" na televiziji Narodna. Ovaj projekat, koji je dugo bio želja i očekivanje milionske publike širom Srbije, ali i šire, vraća se na male ekrane nakon nekoliko godina pauze.

Direktorka programa Televizije Pink, Milica Mitrović, obradovala je brojne pratioce na društvenoj mreži Instagram objavivši video snimak koji prikazuje deo ambijenta u kom će boraviti budući farmeri.

 

 

S obzirom na brojnost i strast publike koja prati ovaj format, nema sumnje da će gledaoci jedva dočekati da saznaju ko će se useliti u čuvenu Farmu i čije će živote pratiti u narednim mesecima. Pored toga, mnoge zanima i kako izgleda unutrašnjost kuće u kojoj će farmeri boraviti tokom ove sezone.

Farma je rijaliti format, koji se emitovao na TV Pink od 2009. do 2016. godine, a u ovoj televizijskoj sezoni vraća se 27. septembra i to na novom kanalu NARODNA TV. 
Farma 8 prati grupu poznatih ličnosti, koje žive zajedno na farmi izolovanoj od spoljašnjeg sveta, bez novina, telefona, televizije i interneta, a svaki njihov korak prate kamere dvadeset i četiri časa dnevno. U novoj sezoni, takmičari će živeti na novoj lokaciji, u pravom srednjevekovnom gradu gde će se susresti sa novim izazovima i najnovijim zadacima.

Za razliku od prethodnih sezona, Farma 8 biće usko povezana sa Elitom 8 – učesnici Elite 8 koji ispadnu, imaće šansu da se vrate u trku za glavnu nagradu ako se na Farmi pokažu kao sposobni i vredni farmeri. Sa druge strane, učesnici Farme 8 koji se pokažu dobro u zadacima, imaće priliku da uživaju u svim blagodetima u Eliti 8. 
Kao i do sada, učesnici Farme 8 će se toko 100 dana takmičiti za šansu da osvoje glavnu novčanu nagradu izbegavanjem nedeljnih eliminacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading