BUDUĆU UČESNICU FARME 8 NOŽEM NAPALA BABA! Nakon sahrane oca isterana iz kuće! Šok-detalji LEDE KRV U ŽILAMA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada sam dobila porodicu kakvu sam želela od svoje usvojene majke koja mi je sve obezbedila, rekla je ona.

BUDUĆU UČESNICU FARME 8 NOŽEM NAPALA BABA! Nakon sahrane oca isterana iz kuće! Šok-detalji LEDE KRV U ŽILAMA!

Foto: Shutterstock, Printscreen

Prvi čovek "Pink" televizije Željko Mitrović je ovog leta najavio dva rijalitija - osmu sezonu "Elite", koja je počela 7. septembra, kao i "Farmu 8", koja je trebalo da startuje 28. septembra. "Farma 8" ipak startuje 27. septembra, sa početkom u 20 časova.

Rano jutros počeo je lekarski pregled za buduće farmere, a među prvima su stigli Kiki Nikolić, Nikola Lakić i Boža Džons.

Foto: Republika

Aleksandra Bebajić

 

Aleksandra Babejić rekla je da na Farmu 8 dolazi kako bi ispričala svoju životnu priču, a deo onoga što je u životu prošla rekla je i pred našim kamerama.

Foto: Republika

Aleksandra Bebajić

 

- Na Farmu ulazim zbog svoje životne priče koju bih volela da podelim sa svima. Mnogo toga sam nosila na svojim leđima i preživela. Slično onome kroz šta je prošla Milica Kemez. Imam dva polubrata. U detinjstvu sam imala lepih stvari do svoje 16. godine. Tada su se rastali moji roditelji, a tu je bilo još nekih stvari koje su se dešavale. Sa majkom ne pričam, otac mi je divan čovek. Usvojena sam. Usvojila me je pevačica Gaga Filipović i ona između ostalog jeste razlog što sam danas ovakva. Prema majci nemam osećaj da treba da joj se približim zbog svega što se dešavalo. Upalim joj sveću za zdravlje i pomolim se Bogu i to je to. Ni sa polubraćom nisam u kontaktu, oni su uz mamu i zbog toga nemamo kontakt. Na sahrani svog oca, umesto da budem dete koje pati baka me je slala u prodavnicu, izbacila iz kuće i nožem nasrnula na mene. Svi su radili kako su umeli, ja sam Božije dete - rekla nam je ona i dodala:

Foto: Republika

Aleksandra Bebajić

 

Sada sam dobila porodicu kakvu sam želela od svoje usvojene majke koja mi je sve obezbedila. Ukoliko zaradim dobar novac želim da i ja njoj pružim i da joj se odužim na neki način.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading