NEUKROTIVA ANITA STANOJLOVIĆ: Nakon RASKIDA s Anđelom procurila GOLIŠAVA FOTKA, GRUDI samo što ne eksplodiraju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović pokazala izvajano telo!

NEUKROTIVA ANITA STANOJLOVIĆ: Nakon RASKIDA s Anđelom procurila GOLIŠAVA FOTKA, GRUDI samo što ne eksplodiraju!

Foto: Instagram.com

Bivša učesnica rijalitija "Elita 7Anita Stanojlović ponovo je uspela da privuče pažnju javnosti, ovog puta objavom provokativnih fotografija na Instagram profilu. Na fotografijama Anita pozira u donjem vešu, a grudi je odlučila da prekrije samo peškirom, otkrivajući tako izazovnu stranu.

Prema Anitinim rečima, fotografije su nastale tokom njenog odlaska na masažu, ali je očigledno da je odlučila da iskoristi priliku da pokaže telo i izazove reakcije svojih pratilaca. Ovakav potez nije iznenađenje s obzirom na to da je Anita već ranije privlačila pažnju svojim provokativnim objavama na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Instagram.com

Anita Stanojlović Instagram

 


Nakon objave fanovi nisu prestali da ostavljaju komentare, a mnogi su pohvalili Anitin izgled i hrabrost da pokaže telo javno. Međutim, bilo je i onih koji su osudili ovakav postupak, smatrajući ga neumesnim i nepristojnim.

Anita Stanojlović privukla je pažnju javnosti svojim učešćem u rijalitiju "Elita 7", ali i nakon izlaska iz rijalitija uspela je da zadrži interesovanje medija i publike. Njen život nakon rijalitija prati se s posebnom pažnjom, a svaka njena objava na društvenim mrežama izaziva veliku pažnju javnosti.


Osim kontroverznih objava, Anita Stanojlović redovno deli sa svojim pratiocima delove svog svakodnevnog života, uključujući putovanja, provod s prijateljima i aktivnosti koje voli da radi u slobodno vreme. Njen živopisan profil na Instagramu prati veliki broj ljudi, koji su zainteresovani da vide šta ona radi van televizijskih ekrana.

Anita Stanojlović i dalje ostaje jedna od najintrigantnijih ličnosti sa domaće rijaliti scene, a njeni postupci i objave na društvenim mrežama i dalje će privlačiti pažnju javnosti, bez obzira na to da li se slažu sa njenim potezima ili ne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading