TERZA BI UMRO OD TUGE DA OVO MOŽE DA VIDI: Najemotivnija objava TRUDNE Milice Veličković! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica "Elite 7" raznežila pratioce!

TERZA BI UMRO OD TUGE DA OVO MOŽE DA VIDI: Najemotivnija objava TRUDNE Milice Veličković! (FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Trudna Milica Veličković zakazala je porođaj za januar mesec i trenutno broji sitno do najradnosnijeg dana. Danas je obradovala svoje fanove slikom trudničkog stomaka. 

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Milice Veličković

Milica je nedavno gostovala na RED TV, gde je govorila o svemu kroz šta prolazi otkako ju je javno, u aktuelnoj sezoni rijalitija, verenik Borislav Terzić Terza prevario i uplovio u emotivnu vezu sa Sofijom Janićijević. Trudna Milica bez dlake na jeziku komentarisala je goruća zbivanja iz "Elite", a na samom kraju gostovanja odlučila se na šok-potez - da javno uputi pozdrave Brankici Janićijević, Sofijinoj majci.

- Pozdraviću Sofijinu mamu, da joj čestitam na vernici, da joj čestitam na tome kako je vaspitala ćerku i da joj poželim sve najbolje - u svom stilu poručila je Milica.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Milica se nedavno obratila Sofijinoj porodici

Milicu je javno podržala pevačica Zorica Marković, koja je osudila Sofiju i Terzu.

- To nije dobro za Milicu, utiče na bebu i to smo svi govorili. On je jedan neiživljeni dečko, pokušao je na sve načine da se ističe. Ovog puta je baš pogrešio jer sigurno ima drugih kvaliteta. Sofija je namazana, napraviće mu pakao od života. Terza je već počeo da se kaje, a tek ćemo gledati - rekla je Zorica, pa se osvrnula na Sofijinog dečka iz stvarnog sveta:

- Nije to niko iz rijalitija, imala je ona momaka i te kako. Mnogo mi je žao Milice, biće ona dobro. Terzi neće biti dobro tek, biće pakao. Ona je spremna ušla, nije naivna. Nju Terza ne zanima, jako je hladna.

Markovićka je na kraju rekla da ne bi bilo pametno da se trudna Milica pojavi u Beloj kući, iako bi ona volela da je vidi tamo.

- Da, samo bih volela da vodi računa da se ne potrese mnogo. Ako smatra da može da podnese to, mislim da bi bili dobro da uđe na dva-tri dana, makar da ih zgazi - zaključila je pevačica za RED TV.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading