VODITELJKA UNELA INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVETA: Istina o Sofiji i Kariću obelodanjena - AFERA drma Elitu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofija Janićijević u šoku kada je morala da prizna sve o odnosu sa Stefanom Karićem!

VODITELJKA UNELA INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVETA: Istina o Sofiji i Kariću obelodanjena - AFERA drma Elitu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Na početku rijalitija ,,Elita 8" Sofija Janićijević izazvala je veliku pažnju javnosti, a mnogi su pomislili da će ući u romansu sa Stefanom Karićem. Sofija je pričala da je njena sestra u dobrim odnosima sa Karićem, zbog čega je bilo osnovane sumnje da je ona već fascinirana njime još pre početka rijalitija. 

Međutim, kako je rijaliti odmicao, Sofija je uplovila u romansu sa Borislavom Borom Terzićem, a prošle noći došlo je do šok informacije. Naime, voditeljka Ivana Šopić tokom emisije ,,Nominacija", prekinula Sofiju i otkrila detalje o razgovoru sa njenom sestrom pre Elite. 

 

- Tebi je sestra pričala spolja o njemu, nisu te spajali sa njim, nego si rekla da ti je sestra pričala o njemu, Mateji, ja sam slušala kada vi niste ni slušali, ni gledali, nije ona samo sa tobom Mićom šetala - otkrila je Ivana. 

- Što se tiče sestrinog komentara, bio je pozitivan, imate zajedničke prijatelje, ti i ja nemamo. Dobri su bili komentari kako spolja, tako i unutra, o tebi imam lepo mišljenje, ne dozvoljavaš da se spuštaš na neki nivo - dodala je Sofija. 

Stefan je sve vreme imao osmeh na licu dok je Sofija pričala o njemu i kako ga je njena sestra hvalila. Postavlja se sada pitanje da li će zbog ove priče ipak doći do pucanja veze sa Terzom, jer mnogi smatraju da varnice sa Karićem i dalje tinjaju. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading