TRUDNA MILICA STALA U ODBRANU SOFIJE: Svi šokirani njenim potezom, Terza bi zbog ovog doživeo TRANSFER BLAMA (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veličkovićava se drugim tonom obratila fanovima!

TRUDNA MILICA STALA U ODBRANU SOFIJE: Svi šokirani njenim potezom, Terza bi zbog ovog doživeo TRANSFER BLAMA (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Trudna Milica Veličković, koja je bila učesnica "Elite 7" ispratila je svog verenika Borislava Terzića Terzu u aktuelnu, osmu sezonu, kako bi zaradio novac za sebe, nju i dete koje je na putu. 

Međutim, čim je trudnici ugledao leđa, Terzi je srce zaigralo za atraktivnom cimerkom Sofijom Janićijević.

Sve vreme otkako njih dvoje flertuju u Beloj kući, pa i kada su ozvaničili vezu, Milica se oglašava putem svog Instagram profila, te ne štedi reči kako na račun svog bivšeg verenika i oca devojčice koju nosi, tako i na račun njegove nove devojke Sofije.

Pošto je do sada o njoj iznela sav prljav veš i saznja do kojih je došla, sada je rešila da se stavi u njenu zaštitu, istina ironično.

Republika

Foto: printskrin instagram

Milica Veličković ironično nazvala Sofiju snajkom i gospođetinom

Ovog puta, Milica je Sofiju nazvala "snajkom", te je, sudeći po komentarima na mrežama, na vrlo ironičan način stala u nejnu zaštitu.

Javno vas molim da mi ne vređate snajku gospođetinu sa Kosova i Metohije - napisala je Milica uz skrinšot objave sa društvene mreže "Iks", gde su uporedili njene i Sofijine slikama, ali i nadimke koje su im dodelili - masnokosa i zlatokosa.

Podsetimo, učesnici "Elite 8", ali i celokupna javnost, ostali su zgorženi prizorom koji je prikazan tokom emisije "Gledanje snimaka", kao i Sofijinom reakcijom na njihov ljubavni klip.

Nakon toga, Terzinu ljubavnicu mnogi razapinju na društvenim mrežama, a između ostalog, urnišu je i zbog nehigijene.

Stoga se sada oglasila trudna Milica u svojstvu Sofijine ironične zaštitnice, stavljajući jasno do znanja da se izdigla iznad cele situacije i, reklo bi se, počinje čak i da uživa da gleda kako se njen bivši verenik valja u blatu, s obzirom na način na koji se šali s njima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading