HITNO SE ČEKA ODGOVOR STANISLAVA KROFAKA! Mioni pala roletna zbog bivšeg, Ša se odmah umešao!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović ne želi da čuje više za Stanislava Krofaka.

HITNO SE ČEKA ODGOVOR STANISLAVA KROFAKA! Mioni pala roletna zbog bivšeg, Ša se odmah umešao!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnici "Elite 8" imaju zadatak da odigraju igru "Istina - izazov", a Miona Jovanović otkrila je da li i dalje misli na Stanislava Krofaka Panteru, bivšeg dečka, kog je prevarila i kasnije ostavila zbog Nenada Aleksića Ša, sa kojim je i sada u vezi.

- Miona, da li te sećanje kad si se došla ovde vratilo na Stanislava, vašu svadbu i sve to? - upitao je Uroš.

- Aposlutno me savršeno zabole ovo moje malo du*ence - rekla je Miona.

- Ša, za koju osobu misliš da gazi preko svega zarad sopstvenog cilja? - upitala je Miona.

 

- Za Anđelu, ne bira sredstvo da dođe do cilja - rekao je Ša.

Podsetimo, bivša rijaliti-učesnica Jasmina Ana prokomentarisala je Stanislava Krofaka, izražavajući sumnje u njegov karakter. Ona smatra da Krofak nije onakav kakvim se prikazuje, te da postoji nešto što Miona Jovanović nije izgovorila, ali zbog čega ne žali za njim. Takođe, Ana je izrazila mišljenje da je ili nasilan ili previše sebičan, što je, prema njenim rečima, mogao biti razlog Mioninog odlaska od njega.

Na pitanje da li misli da je Miona pobegla od Krofaka, Jasmina Ana je izrazila svoje uverenje da postoji razlog za Mionin odlazak i da bi ili nasilje ili sebičnost mogli biti razlozi za tu odluku.

- Stanislav je mutan tip! Definitivno mislim da on nije tako sladak kao što se prikazuje i deluje. Bistar je, određen, simpatičan jer kod njega nema iskakanja. Ali mislim da Miona ima debeo razlog što je otišla od njega. Ne bi ona tek tako ostavila njega da je sve bilo tako sjajno i bajno - rekla je Jasmina Ana za jedan domaći medij.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading