OVO JE ĆERKA LEPOG MIĆE, koja mu je danas podarila UNUKU! Lepa Sara je DOKTOR NAUKA! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačeva naslednica se krije od očiju javnosti!

OVO JE ĆERKA LEPOG MIĆE, koja mu je danas podarila UNUKU! Lepa Sara je DOKTOR NAUKA! (GALERIJA)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pevač Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, danas je u "Eliti 8" saznao da je postao deda. Naime, njegova ćerka Sara Pržulj rodila je devojčicu, kojoj je dala ime Iris.

- Ukućani želimo sa vama da podelimo lepu vest. Lepi Mića je postao deda. Sara je rodila prelepu devojčicu Iris, želimo da čestitamo dedi i da mu poželimo svu sreću u budućoj ulozi - glasilo je pismo Velikog Šefa.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Lepi Mića saznao da je postao deda

Sara se krije od očiju javnosti, a publika "Elite" dobila je priliku da je vidi u Mićinim uspomenama prošle godine. Sara je mlada, obrazovana devojka, koja je završila Elektrotehnički fakultet i master u Beogradu, te doktorske studije u Holandiji, a trenutno radi u "Guglu".

- Ja sam svoju misiju završio. Druga je stvar da imam 30 godina... Ja sam svoje dete odškolovao, ona živi od svoje škole. Ona je magistar, doktor inženjer, ima svoj hleb. Ne moram da se borim da završi srednju, osnovnu školu, ja problem nemam. Čekam samo godine da dobijem penziju. Otvoriću nešto kad budem u penziji, nemam problem. To je razlika između mene i ostalih. Imao sam problem devedesetih godina, a oni tad nisu bili ni rođeni. Ja sam sačuvao sve, odgojio dete, odgajio, odškolovao, sačuvao brak, zato kažem da sam tata. Imam mir, nemam problem da razmišljam šta ima Snežana da jede. Imam problem da li je Sara u hotelu A ili u hotelu B kategorije. Ali imao sam problem da je iškolujem, da ne primeti nemaštinu, da izađe iz te priče neopterećena. I kad ima i kad nema, ona to nije znala, ona je za sebe imala i nije primetila nikakav problem - govorio je Mića jednom prilikom u rijalitiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading