HITNO SE OGLASIO VELIKI ŠEF! Učesnici morali da ustanu, evo kakav zadatak je sada bio pred njima!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao što to obično biva, neki su odmah ustali na zvuk alarma, a ostali su ostali da spavaju, zbog čega, naravno slede i kazne zbog nepoštovanja pravila.

HITNO SE OGLASIO VELIKI ŠEF! Učesnici morali da ustanu, evo kakav zadatak je sada bio pred njima!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Vreme je da učesnici rijalitija Elita 8 ustanu i započnu svoj dan, iako su imali pravo na malo duže spavanje.

Veliki šef ih je ovog puta probudio laganim baladama, a kao što to obično biva, neki su odmah ustali na zvuk alarma, a ostali su ostali da spavaju, zbog čega, naravno slede i kazne zbog nepoštovanja pravila.

Foto: RTV PINK printscreen

Veliki šef oglašavanje

 

Inače, Anđela Đuričić je sada glavna tem u rijalitiju, te je sinoć u emisiji "Pretres nedelje" dobila priliku da govori o svom odnosu sa Nenadom Marinkovićem Gastozom. Voditelja Milana Miloševića je zanimalo da li je Đuričićeva popustila i da li će nastaviti svoj odnos sa njim.

Foto: RTV PINK printscreen

Veliki šef oglašavanje

 

Anđela, da li si malo popustila? Da li misliš da je on taj koji treba da načini prvi korak? - upitao je Milan.

Mislim da mi je to prava odluka, ali evo ohladila sam se par dana. Okej bilo je slatko, završilo se i to je to. Bilo mi je lepo i simpatično, ali nisam dozvolila sebi da se dublje emotivno upustim u taj odnos. Nemam ništa novo da kažem, ne fali mi, ali mi je čudno. Nemam trenutno potrebu za tim, on je taj koji treba da kaže izvini - rekla je Anđela.

- Rekla si da ti nije prišao - rekao je Milan.

- Milane, ja da sam zagrizla mene niko od njega ne bi sklonio. Bio mi je simpatičan, drugačiji i zanimljiv. Prija mi i simpatičan je, mislim da me malo razočarao kada je to uradio u petak. Smatram da ćemo u nekom trenutku popričati sigurno - rekla je Anđela.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading