MILICA UZVRAĆA TERZI UDARAC: Progovorila o MRAČNIM TAJNAMA koje je o njoj OTKRIO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se povodom "njegovih razloga" da je prevari.

MILICA UZVRAĆA TERZI UDARAC: Progovorila o MRAČNIM TAJNAMA koje je o njoj OTKRIO!

Foto: Printskrin

Učesniku "Elite 8" Borislavu Terziću Terzi kao da nije dovoljno sve što je priredio trudnoj verenici Milici Veličković, koju je duboko povredio, ali i ponizio, kada je javno prevario sa Sofijom Janićijević, dok ona kod kuće čeka njihovo dete, nego je pokušao i da je diskredituje. Naime, on je u želji da bar malo opere sebe zbog neoprostivih postupaka, počeo da nabraja razloge zbog kojih se odlučio na takav čin.

On je ispričao kako je neposredno pred ulazak u rijaliti navodno saznao dve šokantne tajne o svojoj sada već bivšoj verenici. Ova izjava izazvala je veliku pažnju javnosti, a sinoć je Terza konačno i otkrio detalje Miličinog života pre rijalitija tokom razgovora sa voditeljem Darkom Tanasijevićem u Šiša baru.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Borislav Terzić Terza iznova povređuje Milicu Veličković

Međutim, za razliku od svega ostalog što Milica, inače, komentariše kada je Terza u pitanju, na ovo je ostala nema.

Nemam komentar zaista, na ove budalaštine, ne - kratko je poručila za Pink.rs.

S druge strane, njeno odbijanje da komentariše Terzine navode samo je dodatno podgrejalo interesovanje javnosti za misteriozne tajne koje je on spomenuo.


Nakon Terzinog otkrića i Miličinog odbijanja da komentariše situaciju, društvene mreže su preplavljene spekulacijama i komentarima o celom slučaju.

Mnogi su izrazili svoje mišljenje o tome šta bi te tajne mogle da budu, dok su drugi podržali Miličinu odluku da ne želi da se upušta u javno iznošenje detalja iz svog privatnog života. Terzin postupak da javno iznesi "prljav veš" bivše partnerke koju je javno prevario izazvao je pomešane reakcije.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Borislav Terzić Terza da bi oprao sebe pominje Mičičine navone tajne

Dok ga neki podržavaju zbog hrabrosti da progovori o onome što je saznao, drugi osuđuju njegov potez kao nedostatak poštovanja prema privatnosti druge osobe.

I dok javnost i dalje željno iščekuje otkrivanje tajni o kojima je Terza govorio, Miličino odbijanje da se izjasni na tu temu ostavlja mnoga pitanja bez odgovora. Ova situacija sigurno će ostati glavna tema interesovanja javnosti i u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading