POSLE OVOG SLEDI RASKID: Ovo su svi BLAMOVI kojima Stefan kanali Anu! Njena sestra poručila: "Hteo je samo da uđe u Elitu..."

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica nije iznenađena Gordinim ponašanjem.

POSLE OVOG SLEDI RASKID: Ovo su svi BLAMOVI kojima Stefan kanali Anu! Njena sestra poručila: "Hteo je samo da uđe u Elitu..."

Foto: Printskrin TV Pink

Tokom današnje podele budžeta dečko Ane Nikolić Stefan Gorda burno je reagovao zbog komentara novog vođe Luke Vujovića, pa je razbijao tanjire po Beloj kući.

On je zatim, dok je sedeo pored Ane, a Luka iznad njega stajao i držao govor za crnim stolom sve vreme kopao nos, te i na taj način blamirao Nikolićevu koja je uvek pristojna i i te kako drži do sebe.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Stefan Gorda kopa nos dok novi vođa Luka Vujović priča

Sestra njegove devojke, Ivana Nikolić odmah se izjasnila o njegovom ponašanju, te otpisala zeta jer smatra da takvim ispadima samo blamira njenu sestru. Ona je u svom izlaganju priznala i da se već naslućuje raskid, s obzirom na to da je Stefan pred kamerama pokazao svoje pravo lice.

- Iskreno da kažem onakvo ponašanje ne podržavam, on je očigledno hteo samo da uđe u Elitu, ali nije svestan da on sebe kanali. Ani je ovo blam, što se on tako ponaša, ona tek sada vidi njegovo pravo lice. Stefan je uticao da Ana i on uđu zajedno u "Elitu 8", ali mislim da on tek sada pokazuje svoje pravo lice i ne shvata da se time samo kanali, a samim tim i Anu - rekla je Ivana, pa dodala:

 

 

Ja podržavam svoju sestru u svemu, ali njegovo ovakvo ponašanje ne podržavam. Vidim da Ana razmišlja o svemu, ona njega voli, ali ako se desi raskid, mi nećemo biti šokirani ako odluči da raskine, jer ni ona ne voli takvo ponašnje. Moram da kažem da se njegovi roditelji dive Ani kako ga ona smiri, ali ne može ni ona više. Ja da sam tamo ja bih mu očitala lekciju, tako ne može da se ponaša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading