PROCURIO SNIMAK ENE ČOLIĆ SA SAJTA ZA ODRASLE: Nije za one ispod 18 godina! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rani radovi učesnice "Elite" isplivali na videlo!

PROCURIO SNIMAK ENE ČOLIĆ SA SAJTA ZA ODRASLE: Nije za one ispod 18 godina! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Atraktivna učesnica "Elite 8" Ena Čolić, bivša devojka Mateje Matijevića, privukla je veliku pažnju javnosti svojim ulaskom u popularni rijaliti. Trenutno javnost prati njen odnos sa Matijevićem, ali i sa Jovanom Pejićem Pejom, sa kojim ona flertuje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ena Čolić, učesnica "Elite 8"

Za to vreme, van zidina "Elite", isplivavaju njeni rani radovi. Procurile su mnoge fotografije iz izlazaka sa bivšim zadrugarima, a sada su pojedini fanovi ovog projekta naišli i na njen snimak, koji je objavljen na sajtu za odrasle.

Na snimku je Ena u izazovnoj kombinaciji, a možete ga pogledati klikom na link OVDE!

MATEJA I PEJA SU SINOĆ GOVORILI O ENI

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Mateja o Eni

- Ona ne zna kako funkcionišu stvari u rijalitiju i to je bila igra ega. Glupost je što je rekla da može da me ima kad god poželi. Na ulasku me podržava za ovu devojku spolja, a posle okreće na svoju vodenicu. Ona je sebi u*rala priču i odnos sa Pejom samo da bi meni napakostila, to je mene samo na određeno vreme iznerviralo, ali mi smo stvarno prijatelji. Ja i ona ne želimo da budemo jedno s drugim, mi se volimo kao prijatelji - rekao je Mateja o bivšoj devojci.

- Ja sam razmišljam i donosim svoje odluke. Imam svoj stav, kažem ono što mislim. Neki su od njih rekli da je to podmuklo, ali ja se ne slažem sa tim jer sam ja devojku izveo pre toga i pitao sam je da mi odgovori iskreno. Postavio sam joj tri pitanja, prvo je bilo da li i dalje voli Mateju i da li se sa mnom sklanja od njega? Mislim da je Mateja nju ostavio po mom nekom zaključku, jednostavno su hteli da se sklone na neki način, ali evo sad vidim da se i grle. Ja nju nisam povredio i izdao - rekao je Peja o Čolićevoj.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Peja o Eni

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading