PRODUKCIJA OBJAVILA ZVANIČNE INFORMACIJE! Ova pevačica ULAZI u "Elitu 8" VANREDNO, sledi ŠOK-PREOKRET!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica koja će sigurno mnogima pomrsiti konce.

PRODUKCIJA OBJAVILA ZVANIČNE INFORMACIJE! Ova pevačica ULAZI u "Elitu 8" VANREDNO, sledi ŠOK-PREOKRET!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši rijaliti-takmičar Marko Đedović obradovao je fanove najavom da će poznata pevačica Rada Manojlović u utorak 15. oktobra ući u "Elitu 8" i dodatno razgaliti atmosferu. Rada, koja je poznata po tome da nastupima dovodi atmosferu do usijanja, sigurno će doneti dozu energije i pozitivnih vibracija u ovaj popularni rijaliti-šou.

Rada Manojlović je jedna od traženijih dama na našoj estradi, a njen dolazak u "Elitu 8" definitivno će privući pažnju publike. Njen šarm, harizma i neosporni pevački talenat čine je omiljenom kako kod publike, tako i kod kolega iz muzičke industrije. Njeni hitovi su neizostavan deo svakog provoda, a njen energičan nastup ostavlja bez daha sve prisutne.

Republika

Foto: Instagram.com

Rada Manojlović ulazi u "Elita 8" na žurku

 


Utorak 15. oktobar obećava vrelu zabavu u "Eliti 8"! Dolazak Rade Manojlović garantuje da će žurka biti nezaboravna, a fanovi već nestrpljivo iščekuju ovaj događaj. S obzirom na to da je Rada poznata po tome što podiže atmosferu do usijanja, možemo očekivati da će "Elita 8" biti prepuna pozitivne energije i ludih provoda.

Rada Manojlović je definitivno pevačica koja ne prestaje da osvaja scenu svojom pojavom i glasom. Njen dolazak u "Elitu 8" samo je još jedan u nizu dokaza koliko je tražena i omiljena među publikom. Ova pevačica će sigurno doneti dodatnu dozu zabave i uzbuđenja, te će učiniti da "Elita 8" zasija još jače.

Dakle, sve je spremno za nezaboravnu žurku u "Eliti 8" uz Rada Manojlović, pevačicu koja će svojim nastupom podići atmosferu do usijanja. Spremite se za vrelu noć i uživajte u hitovima ove popularne pevačice!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading