ANELI SE PRILEPILA ZA GOLOG GASTOZA! Saopštila mu ŠOK INFORMACIJU o Anđeli koju je DUGO krila! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je znala od početka!

ANELI SE PRILEPILA ZA GOLOG GASTOZA! Saopštila mu ŠOK INFORMACIJU o Anđeli koju je DUGO krila! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon nedavne izjave Aneli Ahmić da je od samog početka znala da će se Anđela Đuričić i Nenad Marinković Gastoz zaljubiti jedno u drugo, Gastoz je odlučio da je direktno upita kako je mogla znati za njihovu buduću vezu. Postavivši pitanje Aneli da li je pričala sa Anđelom o tome, Gastoz je izrazio svoje sumnje u njene tvrdnje.

S druge strane, Aneli, samouvereno, tvrdi da je njena intuicija izuzetno jaka i da sve što je do sada predvidela, se obistinilo. Ona ističe da je videla u budućnost i da je sve što je predvidela bilo tačno. Ovo tvrdi kao dokaz svoje izuzetne intuicije, ističući da je i prošle godine uspela da unapred predvidi ponašanje ljudi oko sebe.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Aneli priča sa Gastozom o Aneli

- Prva si rekla da ćemo da se smuvamo. Je l' si pričala nešto sa njom? - pitao je Gastoz.

- Ja sve što sam rekla pogodim, videla sam u budućnost. Ja imam najjaču intuiciju, tako sam i prošle godine. Ja sve unapred znam ko će šta da radi - rekla je Aneli.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Aneli priča sa Gastozom o Aneli

Podsećanja radi, Anđela Đuričić i Nenad Marinković Gastoz danas su uživali u opuštenom i zabavnom trenutku, kada ga je Anđela pozvala kod sebe u krevet da zajedno jedu slatkiše. Gastoz je istakao da se osećao ispunjeno dok ga je Anđela hranila, a Đuričićeva je kroz smeh pokazala zadovoljstvo, što je dodatno doprinelo prijatnoj atmosferi između njih dvoje.

- Za ovo sam se borio - rekao je Gastoz. 

- Nije loše - smejala se Anđela. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading