AU, KAKVA BLAMČINA! Slađa Poršelina htela da ispadne BITNA, pa pokazala koliko su sve njene relacije ŠUPLJE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazićeva ni ne sanja šta se zbiva sa njenim "prijateljima".

AU, KAKVA BLAMČINA! Slađa Poršelina htela da ispadne BITNA, pa pokazala koliko su sve njene relacije ŠUPLJE!

Foto: prinskrin instagram

Učesnica "Elite 8" Slađana Lazić poznatija kao Slađa Poršelina, koja sve vreme pokušava da se istakne u ovoj sezoni popularnog rijalitija u koju je i ušla izoperisana do neprepoznatljivosti, sve češće se blamira da joj se svakodnevno smeju i cimeri i gledaoci.

Naime, prvo su svi primetili da pokušava da izigrava Maju Marinković, što izgleda najblaže rečeno smešno, a zatim su je prozvali "pedalina" zbog načina na koji ju je otkačio Nikola Škatarić. Ona je sada u želji da se vidi kako je i dalje velika drugarica pobednice "Elite 7" Anite Stanojlović i njenog, već bivšeg, dečka Anđela Rankovića nesvesno napravila još jedan blam u nizu.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Slađana Lazić htela da ispadne bitna, pa se izblamirala

Poršelina je ovog jutra tokom razgovora o svom rođendanu sa Anom Spasojević pomenula Anitu i Anđela, ne znajući da njih dvoje više nisu zajedno.

- Veliki pozdrav za moju Anitu i mog Anđela, nadam se da uživate na Kubi - rekla je Slađa ne sluteći da su njih dvoje raskinuli, pa je dodala:

- Neka neviđena armija pomogne mojima oko rođendana.

Republika

Foto: Facebook/Zadruga 7 Elita, Amig show

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković nisu funkcionisali ni dok je Slađa bila napolju

Međutim, s obzirom na to da se predstavlja kao Anitina velika prijateljica, mnogi su se zapitali da li zbog toga javno promoviše njen fejk odnos sa Anđelom, s obzirom na to da je Stanojlovićeva priznala da njih dvoje ne funkcionišu već izvesno vreme.

S druge strane, postavlja se pitanje uopšte bliskosti između Slađe i Anite ukoliko Poršelina nije upućena u tako bitne detalje iz njenog života, o kojima bi trebalo da ćuti, a ne da ih potencira uživo u programu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading